Normális dolog az hogy már most elkezdtem készülni a karácsonyra ? valamiért ebbe az évben nagyon izgatott vagyok és úgy érzem az idei karácsonyunk lesz az az eddigi legjobb !! ti voltatok már a végig karácsonyoztam egész Magyarországot találkozón ?
A te életed sem lehet valami kiegyensúlyozott. Árad belőled a rosszindulat.
Hat most nem azért de én már kb februártól elkezdtem vásárolni a következő karácsonyi ajándékokat a szeretteimnek.
Már ott tartok, hogy egyedül a gyerekeimnek kell vennem valamit, de már tudom mit fognak kapni, így jövő hónapban megrendelem azokat is 🤣🤣
Én egész évben készülök, szeretem a karácsonyt, legszebb időszak nekem az egész adventi időszak.🥰
Hát igen, itt van már a szeptember, rövidülnek a nappalok, elkezdődött a suli. Ilyenkor kezdek rádöbbenni, hogy kifelé megyünk már az évből, s hamarosan megjelennek az üzletekben a karácsonyi kütyük.
Alig várom már, hogy hallgassam a kedvenc karácsonyi dalomat, amely mindig a gyermekkori emlékeimet hozza elő. De még nem akarom ilyen korán hallgatni, mert akkor elmúlik karácsonyra a varázsa.
Szóval ja, várom a karácsonyt!
Teljesen normális.
Én a nagy kánikula miatt gondoltam idén többször a Karácsonyra és a téli hidegre. Már én is várom.
Nem normális ennyire későn.
Már májusban el kellett volna kezdeni. Van aki montanra már a fát is megvette. 😅
Kinek mikor van olyan hangulata. Én most nem várom.
Idén vagyok először egyedül életemben a lakásomban (április 14 óta.) Párom ugyan van, de hát már ebből nem lesz együttélés.
Egyet szeretnék csak: elfelejteni a távolabbi rokonaim többségét. A fiatalabbakat nem érem el sehogy sem, akiket régebben ismertem, inkább bosszúságot okoznak.
Próbálok elfelejteni nehéz élményeket, amelyeket magam mögött hagyhattam végre. Igyekszem a maradék jövőmet úgy-ahogy építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!