Mas sem erzi az, hogy a karacsonyi idoszak a pihenésről szólna?
Figyelt kérdés
Egy hete vagyok szabadsagon,de eddig nagyon nem pihentem. 24-e estig rengeteg tennivalo volt, keszulodes, fozes, takaritas, sutes. 25-en is sutottunk meg. Rengeteg program, rokonlatogatas, most meg betegen fekszem. Par nap es megint dolgozhatok, de jo.2023. dec. 28. 19:54
1/12 anonim válasza:
A rokonlátogatás a hiba, a "rengeteg program"-ot meg nem igazán tudom hova tenni, mégis mit lehet szervezni karácsony idejére, ha amúgy nem utazol sehová messze??
2/12 A kérdező kommentje:
Ilyenkor ejfeli mise van, Diotoro az ooeraban, karacsonyi vasarok, ajandekvasarlas, hazdiszites, fozes, sutes. Ket nap szabim csak az elokeszuletekre ment el. Ja meg karacsony elotti talik ismerosokkel
2023. dec. 28. 22:57
3/12 anonim válasza:
Ha magadnak szervezel teljesen felesleges programokat akkor miért csodálkozol hogy nincs időd pihenni? Ennek több mint a fele teljesen baromság. Ajándékokat beszerzem december elején, az ismerőseimmel nem az utolsó pillanatban találkozok, idióta programokat (mint pl: Diótörő az operában) nem szervezek, ha meg nincs kedvem főzni akkor rendelek halászlét + karácsonyi különleges bőségtálakat és ennyivel meg van oldva.
4/12 anonim válasza:
Mi nem rokonizálunk karácsonykor, programokat sem szervezünk. Itthon olvasgatunk, megnézünk egy-egy jó filmet. Így pihenés.
5/12 anonim válasza:
Soha nem gondoltam, hogy arról szól
6/12 anonim válasza:
Ha ennyi programot leszervezel, miért lepődsz meg,hogy nincs időd pihenni? Menne a franc Diótörőzni az Operába...éjféli misén mi is voltunk, mi még dolgoztunk 22-én is ráadásul, szóval 24-én beestünk kb a fa alá. Egyetlen nap jöhettek rokonok,ezt lefixáltuk mindenkivel előre, 26-án, így maradt pár napunk magunkra.
7/12 anonim válasza:
Mi az ajándékokat (csak a gyerkőcök kapnak) interneten előre megvesszük, vásárokba nem járunk, ismerősökkel meg ilyenkor nem szervezünk talalkozót, úgyis el vannak foglalva a karácsonyi előkészületekkel :)
A főzés-sütés az tényleg időigényes, nálunk 2 napra van szétnyújtva, de ennyi, 25-én már nincs semmi kajakészítés, szóval onnét pihenés, meg gyerekekkel időtöltés van szilveszterig.
8/12 anonim válasza:
Mi nem járunk vásárokba. Nem megyünk operába. Misére sem. Egy nap főzés (24-én), fél nap rokonlátogatás 26-án. A többi pihenés. Munka nincs, év végén leállás van.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem valahogy a karacsonyi vasarokban nezelodes, forralt borozas hozzatartozik az unnephez.meg a Diotoro is. Az ejfeli misere meg ajandekozas utan csak lesetalunk.
2023. dec. 29. 16:37
10/12 anonim válasza:
Gyerekként minden arról szólt, hogy óvodában, iskolában lelkiekben készülünk a karácsonyra, míg mások megteremtik az anyagi hátterét.
Felnőttként nincs idő a lelki rákészülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!