Fiúk! Ti mivel készültetek a párotoknak karácsonyra?
Nem. Csak kíváncsi vagyok. Simán megtehetné a párom, hogy az ünnepnapon valahogy megerőlteti magát és valami aprósággal különlegessé teszi a napot.
Ráadásul dupla ünnep. Ma vagyunk 4 éve együtt.
Igazából a kisujját sem mozdítja meg.
Persze itthon vagyunk, áll a fa, fent vannak a fények, de semmi sem történik.
Persze örülök, hogy együtt vagyunk, de minden nap együtt vagyunk. Minden nap ugyan az. És szomorú, hogy a mai nap nem jelent semmit kb.
Tényleg csak simán örülnöm kéne, hogy nem vagyunk messze egymástól? Mert ha már nem lesz mellettem az meg nagyon rossz lesz. És ez tartsa bennem a lelket? Ez a gondolat?
Én örülök, persze. Megállás nélkül egymás fejében járunk ennyi idő után is. Sülve-főve együtt vagyunk 😂
Nem jeleket adtam, azt már rég feladtam.
Konkrétan elmondtam neki, hogy menjen be a boltba és vegyen valamit ami nem elektronika, nem ehető és nem rohad el.
Nem az ajándék a lényeg, én csak emlékezni akarok majd amikor aszalt szilva leszek és majd ránézek akkor tudjam, hogy na igen ez az emlék ez és tőle kaptam, ekkor volt és azonnal ő jut eszembe.
Neki én vagyok az első komoly kapcsolat úgyhogy nekem kell uriembert faragni belőle. 😂
Mivel nincs párom, ezért neki semmivel.
Olyan lány van, aki tetszik, gondolkodom, hogy adjak-e neki valami apróságot (nem vagyunk együtt), esetleg egy virágot, csokit stb., mert karácsonykor nem találkoztunk. Nem tudom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!