Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Aki nem szereti a karácsonyt,...

Aki nem szereti a karácsonyt, az hogy éli túl?

Figyelt kérdés
Soha nem szerettem, már gyerekkoromban sem. A család miatt vágok jó pofát hozzá, de ha rajtam múlna, nekem olyan nap lenne mint a többi.

2023. dec. 24. 12:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
41%

"Csak mert a kérdésben nem említesz semmi ilyesmit, de értelemszerűen felnőtt embernek már nem kell "túlélnie", azt csinál, amit akar. Nem kötelező a karácsonyt tartani."

felnőttként kell csak igazán túlélni, főleg, ha gyerekeid is vannak. de sokak párja se igazán díjazna egy bejelentést, hogy részedről a továbbiakban el lehet felejteni a karácsonyt mint ünnepet.

2023. dec. 24. 20:26
 32/34 anonim ***** válasza:
58%

Semmi, egyszerűen nem tartom. Nem kötelező.

Az ideit mondjuk nem biztos, hogy túlélem, mert rohadt beteg vagyok.

2023. dec. 24. 20:29
 33/34 anonim ***** válasza:
45%

"de sokak párja se igazán díjazna egy bejelentést, hogy részedről a továbbiakban el lehet felejteni a karácsonyt mint ünnepet."

Az egy remek párkapcsolat lehet, ahol ennyit sem lehet megbeszélni, és az ember igényei sosem érvényesülhetnek. :)

2023. dec. 25. 12:06
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

#33 hol írtam olyat, hogy nem lehet megbeszélni? na de ha A-nak az az igénye, hogy legyen jó sok közös ünneplés, B-nek meg az igénye, hogy ne legyen semmi ünneplés, és B kijelenti, hogy nem lesz semmi közös ünneplés, akkor csak B igényei érvényesültek.

ha tudod, hogy a párodnak fontos az ünneplés, neked meg fontos a párod, akkor kompromisszumot köttök, te erőt veszel magadon és bizonyos korlátok között kiveszed a részed az ünneplésből (lehetőleg megkeresitek azokat a dolgokat, amiben mégiscsak találsz több-kevesebb örömöt), ő pedig elfogadja, hogy te nem igazán vagy oda az ünneplésért, így az nem lesz olyan hosszúságú és mélységű, mint ahogy az az ő álmaiban szerepel. így néz ki egy kölcsönösségen alapuló párkapcsolat, ahol mindkét fél igényei érvényesülnek.

2023. dec. 26. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!