Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Aki nem szereti a karácsonyt,...

Aki nem szereti a karácsonyt, az hogy éli túl?

Figyelt kérdés
Soha nem szerettem, már gyerekkoromban sem. A család miatt vágok jó pofát hozzá, de ha rajtam múlna, nekem olyan nap lenne mint a többi.

2023. dec. 24. 12:14
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
76%
Írhatnál róla, hogy milyen a karácsony nálad, aminek a túléléséhez tanácsokat kérsz. Elég sok szituáció lehet (hozzátok mennek, vagy nektek kell menni, vagy nincs hova menni, vagy nem jön hozzád senki, egyedül vagy, stb). Mitől érzed úgy, hogy megfullaszt és túlélni kell?
2023. dec. 24. 13:41
 22/34 anonim ***** válasza:
62%
Nem kér tanácsokat. Nyafogni jött vegyétek már észre. Az ilyenekből lesz molyirtószagú macskás nyanya, aki elkobozza a gyerekek labdáját. Hadd zsémbeskedje ki magát.
2023. dec. 24. 13:43
 23/34 anonim válasza:
86%

Otthon fetrengek a macskáimmal, tèvèzek

Nem kötelező karácsonyozni

2023. dec. 24. 13:55
 24/34 anonim ***** válasza:
83%
Menj el önkénteskedni. Pl. ételt osztani. Nem kell a családdal töltened a karácsonyt, és jót is teszel. Senki sem fog haragudni rád, hogy nem vagy velük.
2023. dec. 24. 13:57
 25/34 anonim ***** válasza:
45%
Ez tényleg csak picsogás, nem látjátok? Azt kérdezi, hogy lehet túlélni, azt már ki tudja hányat túlélt már, de ebbe már nem gondol bele. :D
2023. dec. 24. 13:58
 26/34 anonim válasza:
64%
Nehezen. Eddig be voltam mindenezve karácsonykor is.
2023. dec. 24. 14:07
 27/34 anonim ***** válasza:
69%

Még anyádékkal laksz, és rád van erőltetve, vagy mi a kérdés lényege? Csak mert a kérdésben nem említesz semmi ilyesmit, de értelemszerűen felnőtt embernek már nem kell "túlélnie", azt csinál, amit akar. Nem kötelező a karácsonyt tartani.

Gyerekként nekem is stressz volt, sok évik utána felnőttként sem ünnepeltem egyáltalán, se fa, se ajándék, se ünnepi kaja, semmi. Aztán egyszer valahonnét a párom kapott egy mini fát, akkor már raktunk rá valami kókány díszt, és tök szórakoztató volt. KB akkor jöttem rá, hogy a párommal nem kell megismételni a családi mintát (hülyén hangzik, de na...). Nem kell hatvanfelé főzni meg száz hülyébbnél hülyébb ajándékon gondolkozni, ha nem akarunk.

2023. dec. 24. 14:23
 28/34 anonim válasza:
77%
Én sem szeretem a karácsonyt, egyszerűen felfogom azt, hogy munkaszüneti nap, lepereg rólam minden
2023. dec. 24. 16:34
 29/34 anonim válasza:
73%
problémák.
2023. dec. 24. 16:44
 30/34 Aurora6891 ***** válasza:
73%
Könnyen.
2023. dec. 24. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!