Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Holnap karácsony.Örültök neki ?

Holnap karácsony.Örültök neki ?

Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 07:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A bevásárlást már letudtuk, ajándékok be vannak csomagolva.

Ma korizni megyünk, holnap nagytakarítás, aztán ünnep.

Igazából azt vártam, hogy az utolsó mubkanapnak legyen vége tegnap. Most már minden nyugis.

2023. dec. 23. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
8, vadidegen emberekkel váltottam pár mondatot tegnap is, ma is. Nem fértünk el egymás mellett, más rálépett a lábamra, vagy együtt értünk a pénztárhoz és magam elé engedtem... Mindenki nagyon normális volt.
2023. dec. 23. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, örülök neki.

Pár éve már szülő vagyok, most az én dolgom varázslatossá tenni a gyerekeimnek ezt az ünnepet. Igyekszem komolyan venni.

Rokonlátogatás nincs, így nekem idegeskedés sincs. Azt már kiskoromban megtanultam, hogy egy ideges anya elbassza az egész család ünnepét.

Ajándékokkal előre szoktam készülni, az ételeket is előkészítem, főleg a bevásárlást intézem minél előbb, szóval igyekszem megkímélni magam a stressztől. Szerintem beválik. Napok óta ünnepi hangulatban vagyok, aminek következtében kb. ma is ünneplés volt már, nem készülődés.

Emlékszem, anyukám, nagymamám ilyenkor éjjelig sütött ingerülten, idegeskedve, én meg elterültem egy kád vízben altatás után, és mindjárt előveszek egy könyvet.

2023. dec. 23. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
#12 Hát én meg azt látom, hogy versenyt rohannak az emberek pl. húsért, mert fél órával nyitás után már nem lesz, de mindenhol ötször akkora a sor, a jobbak beszürkült fejjel harapdálják a szájukat, a rosszabbak tolakodnak, szólogatnak, az eladón vezetik le a feszkót, én ezt látom.
2023. dec. 23. 20:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
De hogy pozitívumot említsek, ma délután a hirtelen leszakadt nagy hóban akit láttam, mindenki óvatosan és kulturáltan vezetett. Annyi józanság mindenkiben maradt, hogy lehetőleg egy darabban kéne hazaérni.
2023. dec. 23. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!