Holnap karácsony.Örültök neki ?
A bevásárlást már letudtuk, ajándékok be vannak csomagolva.
Ma korizni megyünk, holnap nagytakarítás, aztán ünnep.
Igazából azt vártam, hogy az utolsó mubkanapnak legyen vége tegnap. Most már minden nyugis.
Igen, örülök neki.
Pár éve már szülő vagyok, most az én dolgom varázslatossá tenni a gyerekeimnek ezt az ünnepet. Igyekszem komolyan venni.
Rokonlátogatás nincs, így nekem idegeskedés sincs. Azt már kiskoromban megtanultam, hogy egy ideges anya elbassza az egész család ünnepét.
Ajándékokkal előre szoktam készülni, az ételeket is előkészítem, főleg a bevásárlást intézem minél előbb, szóval igyekszem megkímélni magam a stressztől. Szerintem beválik. Napok óta ünnepi hangulatban vagyok, aminek következtében kb. ma is ünneplés volt már, nem készülődés.
Emlékszem, anyukám, nagymamám ilyenkor éjjelig sütött ingerülten, idegeskedve, én meg elterültem egy kád vízben altatás után, és mindjárt előveszek egy könyvet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!