18 éves vagyok és nálunk teljesen eltűnt a "karácsony" hangulata. Nincsenek különleges ételek, stb. Nem állítunk karácsonyfát, nem díszitjük fel a házat, és egyebek. Mi a vélemény erről?
Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 21:52
1/20 anonim válasza:
Megpróbáltad megtudakolni az okát?vagy nincs is igényetek rá?hogy zajlik a karácsonyi időszak nálatok?
2/20 anonim válasza:
Ha ez neked és a szüleidnek megfelel, akkor teljesen rendben van.
4/20 A kérdező kommentje:
nagyszülőkkel élek, már nincs kedvük a diszítéshez, meg a különleges ételekhez.
2023. dec. 22. 23:24
5/20 anonim válasza:
Igazuk van, mondom ezt 34 évesen, aki évről évre egyre kevesebbet tesz bele.
És ők idősek, fárasztó nekik az egész.
6/20 A kérdező kommentje:
de azt se engedik, hogy én állítsak fát
2023. dec. 22. 23:36
7/20 anonim válasza:
Ha így jól érzitek magatokat, akkor teljesen rendben van.
Én is több évig hanyagoltam az ünnepi felhajtást. Idén rámjött, hogy karácsonyfát díszítek. Kaja még mindig hétköznapi lesz. Asszem cukorborsó leves.
9/20 anonim válasza:
Karácsonyfát azért lehetne állítanod, lehet a nagyszülők is örülnének ennek, ha ők maguk már nem is akarnak. Egy meglepetés próbát meg fog érni!
10/20 anonim válasza:
Ötletek:
Ha van kereseted, vehetsz te magadnak, és ha nem engedik, hogy központi helyre rakd, akkor tedd a szobádba.
Ha nincs pénzed, ezt kérd ajándékba.
Ha nem, akkor jövőre a zsebpénzedből rakj félre egy kicsi fára meg díszekre valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!