Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Pár nappal előbb oda adni a...

Pár nappal előbb oda adni a karácsonyi ajándékot?

Figyelt kérdés

A párom anyjánál lakunk és van egy szoba amiben élünk és csak ide tudom eldugni az ajándékot.

De nem tudom mikor oda adni csak szerdán, akkor is csak úgy hogy előbb haza jövők mint ő, hogy össze állítsam, mert minden ajándék máshol van a szobába, mert egybe nem fér el sehova.

És arra gondoltam,h mire haza ér én már azzal várom.

Vagy kedden tudnám eltudni egybe a ruháim alá, de az lehet nagyon feltűnő lenne és lehet lebuknék karácsonyig, mert pl neki épp hajtogatni van kedve mikor nem vagyok otthon (volt már ilyen)

És az összehajtott ruhák alá meg nem tudom eltenni.

Aztán mikor alszik előveszem, (de lehet fel kell rá. ) és mikor reggel fel kell akkor már ott fogadja az ágy mellett, karácsony reggelén.

Vagy milyen tippetek van? Csak a keddi nap az amikor ő nincs itthon én meg igen. Valamint szerdán lehet 2 óra.

2023. dec. 13. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De ha vendégül tudtok látni 6-7 embert akkor nem egy lukban éltek, csak van egy nyomorult zug, ahová el tudsz súvasztani egy ajándékzacskót, nem? :D
2023. dec. 14. 01:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A párod ajándékát miért nem rejted mondjuk a mama szobájába? Megbeszéled vele, biztos megengedi.
2023. dec. 14. 02:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha hisz a mikulásban akkor ne add oda neki.

Ha már nem hisz benne, hogy a Mikulás rakja az ajándékot a fa alá akkor nyugodtan add oda.

2023. dec. 14. 07:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod 5 percre magadra csukni az ajtót?

Csak akkor dugtok, amikor nincs otthon senki?

2023. dec. 14. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!