Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mélyszegények karácsonya?

Mélyszegények karácsonya?

Figyelt kérdés

Hogy zajlil az igazán szegények karácsonya, ahol az is ünnep, ha étel van és meleg szoba... Milyen ezt megélni? Milyen így felnőni?

Jelenleg az országban közel 2 Millió ember él nélkülözésben, és ezek az adatok tovább növekednek, ahogy emelkedik az infláció! 🌲

Minden válasz érdekel!

2023. dec. 12. 19:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!🙏

Igen nehéz és komplex téma ez... L Ritók Nóra munkásságát szintén ismerem, és becsülöm! Sok videó van fent YouTube-on is, a mélyszegénység szerintem önmagát generálja! Ezeket az embereket a pénz beosztására és "alapvető" készségekre kellen megtanítani! Hozzáteszem: más társadalmi osztályokból is hiányzik a pénzügyi tudatosság/előre tervezés... Spórolni tudni kell. Sok ember szeret a "mának élni" pénzügyi szempontból ez maga a csőd! A minimalista életszemlélet is megszívlelendő! Azt kéne megérteni, hogy nem lehet mindenki milliomos! Szoktam adakozni tartós élelmiszer, ruha tisztálkodási szerek... Nekem sincs sok, de néha adok 🙏 A pénzért meg kell dolgozni mindenkinek... 💰💸

2023. dec. 13. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

8, RN munkássága messze túlmutat a művészeti oktatáson.

Tényleg érdemes elolvasni a könyveit, nagyon tisztán látja a bajokat.

2023. dec. 13. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Aki ebben közvetlenül érintett, attól - szerintem legalábbis - valószínűleg nem fogsz itt választ kapni, merthogy az internethozzáférés a legutolsó, amire költene. (az alkoholistának az első az alkohol, minden más utána jön, a simán mélyszegénynek meg az élelmiszer, illetve a rezsi.
2023. dec. 14. 10:51
 14/15 anonim válasza:

Mi úgy voltunk mélyszegénységben, hogy apu lelépett 3 kisgyerek mellett, a volt tanítványával, annyut meg kicsinálta teljesen.

Az egyetemen ismerkedtek meg.

Anyunak jött egy betegsége, apu meg a gyerektartást se adta.

2023. dec. 14. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:

14

Sajnálom. Hogyan alakult azóta a sorsotok? Anyukàd jól van?

2023. dec. 14. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!