Mélyszegények karácsonya?
Hogy zajlil az igazán szegények karácsonya, ahol az is ünnep, ha étel van és meleg szoba... Milyen ezt megélni? Milyen így felnőni?
Jelenleg az országban közel 2 Millió ember él nélkülözésben, és ezek az adatok tovább növekednek, ahogy emelkedik az infláció! 🌲
Minden válasz érdekel!
Köszönöm a válaszokat!🙏
Igen nehéz és komplex téma ez... L Ritók Nóra munkásságát szintén ismerem, és becsülöm! Sok videó van fent YouTube-on is, a mélyszegénység szerintem önmagát generálja! Ezeket az embereket a pénz beosztására és "alapvető" készségekre kellen megtanítani! Hozzáteszem: más társadalmi osztályokból is hiányzik a pénzügyi tudatosság/előre tervezés... Spórolni tudni kell. Sok ember szeret a "mának élni" pénzügyi szempontból ez maga a csőd! A minimalista életszemlélet is megszívlelendő! Azt kéne megérteni, hogy nem lehet mindenki milliomos! Szoktam adakozni tartós élelmiszer, ruha tisztálkodási szerek... Nekem sincs sok, de néha adok 🙏 A pénzért meg kell dolgozni mindenkinek... 💰💸
8, RN munkássága messze túlmutat a művészeti oktatáson.
Tényleg érdemes elolvasni a könyveit, nagyon tisztán látja a bajokat.
Mi úgy voltunk mélyszegénységben, hogy apu lelépett 3 kisgyerek mellett, a volt tanítványával, annyut meg kicsinálta teljesen.
Az egyetemen ismerkedtek meg.
Anyunak jött egy betegsége, apu meg a gyerektartást se adta.
14
Sajnálom. Hogyan alakult azóta a sorsotok? Anyukàd jól van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!