Minden fideszes szavazó ennyire elégedett az életével mint ezek a videóban?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=cvXWbFsY5mw
Fideszesek, egy szellemi szinten vagytok?!:D
2023. okt. 20. 14:13
1/9 anonim válasza:
a 444 olyan mint egy politikai mónikashow
roható narancs elvtárs így érezheti magát egy kicsit okosnak, pedig fúúú :DD
2/9 A kérdező kommentje:
#1 tudom kellemetlen de te is közéjük tartozol, hiába is akarod ezt eltolni magadtól:D
2023. okt. 20. 14:19
3/9 anonim válasza:
Nyilván nem. A fidesz szavazók sem egy homogén embertömeg.
4/9 anonim válasza:
Én elégedett vagyok a saját életemmel, köszönöm.
5/9 anonim válasza:
Pont ők szoktak károgni a leghangosabban, de megvan nekik az ellenségkép a központból (Gyurcsány, Soros, bevándorlók, diákok, stb.)
6/9 anonim válasza:
Meg is érdemlik a csöves életüket, én nem sajnálom őket.
7/9 anonim válasza:
Igen.Én rohadt jól élek és sz..ok bele,hogy balos libsik meg szegények..Így jártatok.
8/9 anonim válasza:
Fideszes vagyok és nagyon jól élek. A videóban szereplő népség szimplán csak munkakerülő.
9/9 anonim válasza:
Miért tán jobb lenne agyon segélyezni a videóban látott embereket? Mert a balos kormány ezt tenné. Húzzanak el dolgozni. Ha nincs munka, akkor menjenek oda ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!