Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történt a Fidesz propaganda...

Mi történt a Fidesz propagandagépezettel? A legtöbb Fidesz szavazó nyíltan a palesztinok mellett teszi a voksát, a Hír TV viszont a zsidók feltétlen szeretetéről beszél. Még a Bayer Show-ban is egy össze vissza halandzsát hallottam.

Figyelt kérdés

2023. okt. 18. 21:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

Honnan veszed ezt a hülyeséget?

Már miért állna terroristák mellé a legtöbb fidesz szavazó?

Miért kell hazudni állandóan?

2023. okt. 18. 21:14
 2/16 anonim ***** válasza:
42%

Na és akkor mi van?

Mi ez a beteges valamelyik oldalhoz muszáj tartozni filozófia?

2023. okt. 18. 21:14
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Biztosra mennek.így mindenkinek tudnak kedvezni.
2023. okt. 18. 21:21
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

"A legtöbb Fidesz szavazó nyíltan a palesztinok mellett teszi a voksát"

Bizonyíték?

2023. okt. 18. 21:26
 5/16 anonim ***** válasza:
39%

"Már miért állna terroristák mellé a legtöbb fidesz szavazó?"

Mert nagyobb a zsidógyűlöletük annak ellenére hogy Orbán jó kapcsolatot ápol izraellel és a hazai zsidóság képviselőivel is. Ennél nagyobb ellentmondásokon is túlteszik magukat.

2023. okt. 18. 21:37
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

"Mi történt a Fidesz propagandagépezettel?"

Köszöni, jól van. (Jelzem, hogy nem propagandagépezetnek, hanem médiabirodalomnak hívják.)

"A legtöbb Fidesz szavazó nyíltan a palesztinok mellett teszi a voksát..."

Én is várom a forrást (valószínűleg hiába)...

"...a Hír TV viszont a zsidók feltétlen szeretetéről beszél."

A Hír TV az ártatlan izraeli civilek nevében beszél, akiket lemészároltak ezek a mocskos barbárok (többek közt nőket és csecsemőket fejeztek le).

"Még a Bayer Show-ban is egy össze vissza halandzsát hallottam."

Én is láttam a műsort és sikerült megértenem (neked valószínűleg nem)...

2023. okt. 18. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
Ja amúgy Bayer Zsoci is pár éve még a leghangosabb antiszemita zsidógyűlölő volt, aztán most leszóltak neki gondolom a párttitkár elvtársak hogy vegyen vissza, más szelek járnak.
2023. okt. 18. 21:43
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

#7: Példákra már nem futja? Nem baj, én mondok neked pár hangos antiszemita zsidógyűlölőt:

- Bíró László (Jobbik), az ellenzéki összefogás borsodi jelöltje, aki tetűcsúszdásoknak nevezte a zsidókat, mégis beállt mögé a teljes ellenzék, de hiába, mert kikapott. Vajon megérte?

- Gyöngyösi Márton (a Jobbik jelenlegi elnöke), aki pár éve a zsidó képviselőket kívánta listázni a parlamentben, majd pedig idén (a zsidó amerikai nagykövet meghívására) kipával a fején pózolt a Széder esten.

- Kulcsár Gergely (Jobbik), aki a Duna-parti cipőkbe csulázott, hogy így szemléltesse a zsidógyűlöletét.

- Zuschlag János (MSZP), aki a Dunába lőtt zsidókon viccelődött.

Aztán voltak itt még jobbikos náci karlendítések, Salamon László (KDNP) nevén gúnyolódó jobbikosok és hasonlók.

Akárhogy is nézem, egyik sem Bayer és egyik sem Zsolt...

2023. okt. 18. 22:06
 9/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell a fideszeseknek mindenben egyetérteni, főleg nem külföldi eseményekről, ez nem a kommunista párt, emésszétek meg ezt, balosok.
2023. okt. 18. 22:24
 10/16 anonim ***** válasza:
45%
De bizony mindennel egyet kell érteni, és kritikát sem szabad megfogalmazni a nagyemberrel szemben. Jobboska.
2023. okt. 18. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!