Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért szeretik még annyira a...

Miért szeretik még annyira a Reszkessetek betörőket karácsonykor? Hiszen minden évben ismétlik?

Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 00:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nemondjátok, hogy nem jó,mikor fejbecseszi a gyerek a tetőről téglával a manuszt háromszor!!!😄
2023. dec. 8. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Nekem már gyerekkoromban sem tetszett. Szerencsére a családban sem volt kedvenc film, úgyhogy egyszer láttam a részeket, többször nem. Ez a nagy hype ami megy körülötte, hogy karácsonyfadíszeken meg pulcsikon jön vissza, nekem kimondottan taszító is.
2023. dec. 8. 12:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Jo kerdes. Sztem emiatt: karacsonyi tema, Amerika, ahol trnyleg rendesn adnak a karacsonyi diszitesekre, tele van poenokkal, a cselekmeny, a helyszinek.

Rengeteg karacsonyi filmet lattam, de ezt minden evben megnezem.

Plusz jartam mar New Yorkban, es jo latni, hogy na itt is voltam. XD

2023. dec. 9. 05:08
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Megértem, ha valakinek sok, de továbbra is annyit mondhatok: ha valaki nem akarja nézni, ne nézze. Nekem egy örök kedvenc marad. Mostanság kevés olyan karácsonyi film van, amit többször is megnézek. Talán ilyen a Télapu 1-3, a Grinccs, a Holiday, Kelekótya karácsony, The Elf, Bad moms Christmas. Meg néhány vallásos, Jézus születését feldolgozó film: Názareti Jézus, Mária Jézus anyha, a Világ legszenb története. Ezek klasszikusok.
2023. dec. 12. 10:17
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Én nem szeretem. Az a kis genyó gyerek idegesítő benne, a betörőket pedig sajnálom a végén.
2023. dec. 13. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pl a zenéket nagyon szeretem benne, egyből meghozzák a karácsonyi hangulatomat.

Amúgy mi otthon sose néztük, szüleim nem szerették, férjemnek peidg nagy kedvenc, így karácsonykor én is rá kattantam.

2023. dec. 13. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Most így bekegondolva, manapság Dunát lehetne rekeszteni az amerikai karácsonyi filmekből. Szerintem amiket lehoz minden évben a Netflix, tényleg egyszer nézhetősek, de van néhány nagyon jó film, és a Reszkessetek betörők első két része idetartozik.

Mi kell hozzá? Egy ütős cselekmény, családi szálak, karácsonyi zenék, kiváló helyszínek, hóesés, poénok, rengeteg karácsonyfa. Amúgy nem tudom, de tényleg örök kedvenc.

2023. dec. 13. 23:38
 18/18 anonim válasza:
100%
#6 a népszavazás nem jó, inkább nemzeti konzultáció kellene, annak legalább figyelembe veszik az eredményét. :D
2023. dec. 19. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!