Miért szeretik még annyira a Reszkessetek betörőket karácsonykor? Hiszen minden évben ismétlik?
A nosztalgia miatt, jó kis retro, egy olyan egyszerűbb világban játszódott ami már
soha sem fog visszatérni többé…
Jó időnként megnézni. Minden évben azért nem. De pár év alatt már annyira nem emlékszem minden poénra. Vagy, amire emlékszem, azt várom, hogy mikor lesz benne. :)
Nagyon sok béna film van az ilyen vígjáték kategóriában. Ez egy jobban sikerült, jó film. Szerintem nagyon szép a képi világa és jó a megvalósítás.
Egyébként nagyon sok más filmet is állandóan ismételnek és nemcsak egy évben egyszer, valamelyik csatornán mindig van pl. Harry Potter, Mátrix, Halálos iramban, stb. valamelyik része.
Én már harmadik éve lesz idén, hogy egyáltalán nem nézem. Kívülről fújom az egészet.
Egyébként azért adják le mert van nézettsége. Ha senki nem nézné meg idén akkor elesne a TV2 a bevételtől és jövőre már fixen nem adnák le.
De egyébként ilyen a grincs is amit minden évben december 24 délután adnak le, meg még sok ilyen van csak azokat nem nézik annyian mint a Kevint.
Én premier ligát nézek karácsonykor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!