Idén karácsonykor le fogják adni a tv-ben a reszkessetek betörőket?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 13:14
2/15 anonim válasza:
Minden éven leadják. Utálom, mint a sz{rt
4/15 anonim válasza:
2-es, végre valaki!
Én inkább a Télaput és a Jim Carrey-féle Grincset nézem meg. Azok tényleg karácsonyi filmek.
5/15 anonim válasza:
2-es vagyok Én is jobban megnézem azt a 2-őt.:) És igen azok.
7/15 anonim válasza:
Persze, szerencsére minden évben megy :)
Nem értem miért utálják ezt a filmet, szerintem csak divat lett utálni, pedig nagyon vicces :) Azt az egy alkalmat (plusz az ismétlést) ki lehet bírni egy évben egyszer, ráadásul nem is kötelező nézni :)
8/15 anonim válasza:
Hát hallod, azért már mindennek van 1 határa. Jó egyszer vagy kétszer tényleg meglehet nézni, de nem minden éven, ráadásul még ismétlik is. Ne haragudj de nem azért fizetek a csatornákért, hogy aztán Kevint nézzem + másnap is. És igen tényleg nem kötelező nézni. Aki meg mégis megszeretné az menjen fel a netre oszt nézze meg online.
9/15 anonim válasza:
Ennyi erővel, aki nem akarja nézni, töltsön le mást a netről :)
10/15 anonim válasza:
Hát én töltök is. De amúgy meg mindegy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!