Sokan vagytok, akik szintén csak néhány emberrel, közeli családtagokkal ünneplitek a karácsonyt?
Én a párommal töltöm a szentestét kettesben, úgy, ahogy mi szeretjük. :) Ilyenkor halk, lágy karácsonyi zene és ünnepi fények mellett megvacsorázunk, utána bevonulunk a meleg szobába és összebújva megnézünk valami jó kis meghitt, romantikus, lélekemelő karácsonyi filmet vagy animációs filmet, amin jól meghatódunk mindketten. :) Másnap 25-én át szoktunk menni a szüleimhez, velük is ebédelünk egyet közösen, meg megünnepeljük a párom szülinapját négyesben. Közvetlenül karácsonykor nem szoktunk elutazni, otthon sokkal hangulatosabb, közösen sütünk-főzünk, lakást díszítünk, fát állítunk, takarítunk, dekorálunk, készülődünk. Karácsony előtt 1-2 héttel szoktunk átugrani Ausztriába, Bécsbe pár napra, szétnézünk a városban, megnézzük a karácsonyi vásárokat, bejárjuk a boltokat, aztán a tényleges ünnepnapokat már otthon töltjük nagyon szűk családi körben. Tesóm idén nem tud hazajönni karácsonyra külföldről a munkahelye miatt, így 25-én csak négyen leszünk. Utóbbi pár évben haza tudott jönni, idén sajnos nem tudja megoldani. De olyan is volt már, hogy mi mentünk ki hozzá karácsonykor Svájcba négyen és nála ünnepeltünk. Nagyszüleink már nekünk sincsenek, rokonok távol, vidéken, 200 km-re tőlünk, ők szoktak jönni karácsony után 27-28-a körül, a két ünnep között hozzánk Pestre pár napra. Nagyon jó szokott lenni az ünnep, hangulatos, összebújós, ölelkezős, anyuéknál meg jó hangulatú, vidám. Én nagyon szeretem.
F, szintén meleg
Ui.: "én meleg vagyok, bátyámnak nincs barátnője. Így négyen ünneplünk." Attól neked még lehet párod, barátod, hogy a bátyádnak nincs barátnője! :D És talán ünnepelhettek közösen is, akár öten is, ha minden jól alakul. ;) Hajrá! Boldog karácsonyt!
24-én anyuval és tesóimmal ünnepeleünk. 25-én apunál szoktam ünnepelni. Ott vannak a nagyszüleim illetve az unokatesóim is. 26-án a másik mamához megyünk át. 27-én a keresztszüleimhez.
Két ünnep között szoktam találkozni a barátaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!