Felnőttek is szoktak maguknak venni csokis, édességes karácsonyi naptárakat, vagy csak a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 12:57
2/10 anonim válasza:
Mi szoktunk venni/készíteni, felnőttként is 😊
Az elmúlt években ezek voltak:
- sima bolti csokis
- saját készítésű csokis
- bolti teás, minden napra volt benne teafű
- élményekkel teli, cetlikre írtuk az élményeket (pl. szabadulószoba, mozi, forralt borozás)
- társasjátékos, cetlire írva, milyen társasjátékot játsszunk aznap
- vegyes, csoki+élmény
- vegyes, csoki+kihívások (verses rejtvényeket írtam a férjemnek pl. az egyik karácsonyi vásár helyszínét körülírtam, munka után ott találkoztunk)
4/10 anonim válasza:
Szoktam. Még középiskolások voltunk, amikor osztálytársakkal szóba került az adventi naptár, hogy milyen jó volt az. Aztán a nosztalgiából az lett, hogy gyakorlat után beszabadultunk a tescoba és vettünk naptárat. Azóta majdnem minden évben veszek, pedig már 31 éves vagyok.
5/10 anonim válasza:
Az én gyermekkoromban még nem volt, a lányomnak mindig veszek (24 éves, külön él:-) ) Én úgy szeretnék egyszer, de nem úgy, hogy magamnak veszem, hanem kapni....:-) 48/N
6/10 anonim válasza:
Nem ilyen csokis, hanem kis zsákok vannak, és minden napra a páromnak teszek bele kis apróságot vagy adventi idézetet, gondolatot.
7/10 anonim válasza:
Igen. Csak mi már tudjuk, hogy adventi naptár a neve.
9/10 anonim válasza:
Teás és csokis adventi naptárt is :) Imádom.
10/10 anonim válasza:
Én veszek a páromnak, sőt karácsonyra azt kértem tőle(tudom, hogy elsején kapom de mivel kicsit komolyabb összegű nem lenne pofám "csak úgy" kérni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!