Ha bármilyen ajándékot kaphatnátok, milyet kérnétek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Én egy 64 Audio audiofil fülhallgatót és egy Dragonfly dac-ot kérnék, mert audiofil vagyok és imádom a fülhallgatókat. ❤️❤️2022. dec. 26. 16:29
1/7 anonim válasza:
Egy Ferrari California-t vagy egy Nissan 370Z nismo-t.
2/7 anonim válasza:
Hogy végre ne a munkahelyemen kelljen töltenem a karácsonyt 😅
3/7 anonim válasza:
Hitel mentes lakást a budai hegyekben.
4/7 anonim válasza:
Hogy legyek újra 8 éves és a szeretteim ott legyenek körülöttem újra..
5/7 anonim válasza:
Hogy egészséges legyek, és hogy a párom egyszer végre csókoljon meg úgy igazán, szenvedélyesen.
6/7 anonim válasza:
Egy nagy családi lakást, ahol megélhetném a tini korom utolsó éveit (és ne ebben a kis lyukban kelljen élnünk ☹️) viszont csak akkorát, hogy a szüleimnek idős korukban ne legyen vele problémájuk
7/7 anonim válasza:
Amiben benne van az illetőnek a lelke, és látom, hogy gondolt rám, szeretetből adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!