Másnak is elege van az ünnepből?
Figyelt kérdés
Egyedül töltöm a karácsonyt,nincs már senkim se,mindenki meghalt.Néhány idióta mégis képes ideírni "kellemes ünnepeket", mikor jól tudja meg ismeri a helyzetet.Csak nekem van elegem ebből már most? Mikor ugyanolyan nap, mint a többi.2022. dec. 24. 15:24
1/9 anonim válasza:
"Néhány idióta mégis képes ideírni "kellemes ünnepeket", mikor jól tudja meg ismeri a helyzetet."
Én nem ismerem a helyzetet, de azért boldog karácsonyt neked! 😊
(attól, hogy keseregve sajnálod magad, nem lesz jobb. barátokkal is lehet karácsonyozni)
2/9 anonim válasza:
Igen..megpedig azért mert már elkezdték a hülye petardázást...mar most ezt kell hallgatni😠
3/9 anonim válasza:
Tudod egyedül is érezheted ám magad kellemesen! Találd meg a módját!
4/9 anonim válasza:
"Mikor ugyanolyan nap, mint a többi" - nem ugyanolyan. Még gondolom, élsz pár évet, szóval vagy megtanulod egyedül is megtalálni a lelki békéd és jól érezni magad vagy keresel magadnak társaságot.
7/9 anonim válasza:
Nekünk se túl nagy dolog a karácsony. A családból senki sem szereti. A karácsony a legtúlértékeltebb ünnep
8/9 anonim válasza:
Nekem is elegem van.
Pedig még 2 nap van belőle..
Alig várom,hogy vège legyen a decembernek
Utálatos hónap
9/9 anonim válasza:
Hidd el, nekem még tágas családdal a hátam mögött is elég volt belőle... 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!