Furcsa hogy a fizikai rosszullét kerülget az egész karácsonyi színjátéktól, amit ilyenkor itthon át kell élnem?
Netán 18 alatti vagy és köteleznek téged, hogy találkozz velük?
Nem megyek oda ahol nem látnak szívesen, ez ilyen egyszerű.
Én egyedül sógoromat utálom aki képes minden évben eljátszani azt, hogy ő pofátlanul magának csomagol kaját és a pálinkás üveget is amikor itt van kisajátítja magának.
De most idén kicseszek vele mert nem teszem ki az üveget az asztalra és én fogom diktálni a piálás tempóját.
En csak a kaja miatt szeretem a karacsonyt. Ilyenkor minden gyöker aljadék embernél legalább jókat lehet enni. En meg egész évben szinte éhezés szinten vagyok a lakber miatt.
Ilyenkor legalább látok ehetek olyan ételeket is, ami szinte boldoggá is tesz.
Akkor is ha tudom hogy olyanokkal ülök egy asztalnál akik a hátamba állitják a kést amugy igazábol, csak épp játszák a fejüket ilyenkor.
Apa temetése kapcsán amikor ősszeult a család, anyám arra használta az összejővetelet, hogy amig nem voltam jelen addig az egész családnak azt hazudta rolam hogy drogozok meg q.rva vagyok. Es nem a tesom, a barátja, hanem a 90 éves nagyimtol tudtam meg.(a saját testvérem pedig sem védett)
Na en ilyen emberekkel karácsonyozom.
7.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!