Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nyomorban egyedül karácsonyozn...

Nyomorban egyedül karácsonyozni, hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a fizetésem, drága a megélhetés. Senkim sincs. Olyan rossz, hogy még saját magam sem tudom meglepni valamivel, vagy legalább egy rendes vacsorával. Hogy bírjam ki ezt úgy, hogy ne kössem fel magam?

2022. dec. 17. 19:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
85%
Milyen érdekes a világ...másnak mindkét szülője él, de eldobták a gyereküket. Én meg imádtam mindkettőjüket, a szemét sors pedig már 30 éves koromra mindkettőt elvette tőlem!
2022. dec. 23. 20:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnéd jól érezni magad, elkezdheted úgy, hogy megpróbálod a helyzetedben, a napjaidban meglátod a jót, észreveszed, ha iszol egy finom teát, szép bögréből, látod a naplementét, rádmosolyog valaki, egy ovisod mondd vagy rajzol valami kedveset. Észreveszed a vicceset. Meglátod, hogy mondjuk egészséges vagy, van diplomád, nincs háború, és még fiatal is vagy! Még annyi minden jó lehet!

És tervezhetsz akármit, amit csak szeretnél, ha több pénzt szeretnél, akkor lehet más munkát vállalni, vagy babysitterkedni, ahogy itt is írták, kiegészítésnek. Ha magányos vagy kereshetsz tánccsoportot, vagy elmehetsz kirándulásokra csoportokkal.

2023. jan. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!