Nem lenne kedve az egyedül karácsonyozóknak összeülni és együtt csinálni valamit?
Megdöbbentett mennyi kérdésnél olvastam, hogy egyedül karácsonyoztok. Én is ilyen vagyok és arra gondoltam, hogy ha 1 emberrel megbeszélném itt hogy találkozzunk, kicsit creepy lenne:D de ha többen összejönnénk, mint kvázi egy baráti társaság, akkor lehet jól is elsülhetne a dolog. Lesz 1-2 hely nyitva szenteste, megihatnánk valamit és beszélgethetnénk. De más programokra is nyitott vagyok.
Mit szólnátok ehhez?:)
Ezek nagyon jó ötletek lennének mert sok ember egyedül tölti az ünnepeket. Lennének, csak nem ezen az oldalon...
Ha akad is olyan aki normálisan válaszol azt is széttrollkodják.
#3: Tudom:/ Nem sok esélyt látok rá, de gondoltam hátha. Ha páran összegyűlnénk, akiket tényleg érdekel és nem fognak beijedni vagy eltűnni, csinálnék valamelyik platformon egy közös chatet vagy valamit és ott összeismerkedhetnénk. Aki meg trollkodik a témán, szégyellje magát.
#4: Jogos. Budapesten:)
Hány éves korosztályt keresel kérdező?
középkorú hölgy
Karácsonyra én családomhoz utazom. De hasonló szilveszteri programban viszont benne lennék:)
Férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!