Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen karácsonyi ajándék...

Milyen karácsonyi ajándék ötleteitek vannak?:)

Figyelt kérdés

Tudom, jópárszor körforgásban

volt már ez a téma, de viszonylag régebben.., & kimeríthetetlen.:)

Ma az elhatalmasodott inflácio idején még annál is kreatívabbnak/megfontoltabbnak érdemes lenni.

Nálunk a családi (szülői), és rokoni környezetben sajnos a legtöbben átestek a ló túloldalára, & megszokták, hogy nem egy, hanem sok-sok ajándékot kapnak, azokat is a legminőségibb verzióban. :S

Anyukám kifejezetten ilyen impulzív vásárlás megszállott. 🙂🙃 :S

Viszont nekem nagyon kényelmetlen, mert így is minden évben ~150-200 ezer forintot teszek félre karácsonyi ajándékokra,& még így sem tudom viszonozni anyagiakban azt, amit én kapok. 🙄 Tudom, ez őrületes összeg, de 6-7 felé osztva viszont alig jön ki belőle valami.

Már nagyon sokszor mondtam a szüleimnek, hogy nagyon kedvesek, de számomra nem az ajándékról szól az ünnep, és egyáltalán nem szükséges hatalmas költekezésekbe verniük magukat.

De mintha meg sem hallanák. :)

Általában fejenként ilyen 25-30 ezer ft értékben vásároltam ezidáig (a családban 6-7 embernek). De ma már ez sem elég szinte semmire. Mert a mai árszínvonalakon ekkora összeg seperc alatt elmegy, & akkor még ilyen kiegészítő cizellákra, + csomagolásra nem is gondoltam..

Illetve ebből az összegből max "csak" egy ajándék jön ki/fő. Én pedig mindig többet kapok, ami így kényelmetlen.

Tényleg ezerszer próbáltam már megbeszélni, de mintha meg sem hallanák.

Milyen ötleteket tudnátok adni, ami beleférhet a fejenkénti (25-30 ezres) költségkeretbe, & örülhetnek neki?:)

Ami feszélyez, hogy vagy sok nagyon apró tárgyat tudok ilyen módon ajándékozni (de még így is folyton überelnek), vagy pedig egy-egy márkásabb ruhát, utalványt stb. (De akkor mindig olyan érzésem van, hogy semmit nem ajándékoztam ahhoz képest, amiket én szoktam kapni).

Nekem valamiért sokkal jobban tetszett, amikor még a Karácsony nem a kényszervásárlásokról, az egymás túllicitálásáról szólt.:/

Köszönöm szépen az ötleteket! ❣️

2022. dec. 10. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Én leginkább könyvet, édességet, kávét, likőrt, kozmetikai csomagot szoktam ajándékozni. :)

Remélem, tudtam segíteni..

2022. dec. 10. 11:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2022. dec. 10. 18:13
 3/4 Csomorkány ***** válasza:
100%

Ha minden érintett benne van, jól lehet csillapítani a vásárlási dühöt sorshúzással: mindenki csak egyvalakinek vesz ajándékot.

Ajándék-fronton nekem az idei fölfedezettem az IKEA almavágója: egy mozdulattal kicsumázza és hat ehető gerizdre vágja az almát.

2022. dec. 11. 06:34
 4/4 A kérdező kommentje:

De jó! Ez az almavágó ötlet csúcs!:D

Nálunk az a helyzet, hogy senkinek nem tetszett ez a húzásos ötlet (rajtam kívül), pedig ezzel már én is előálltam 1x.:)

2022. dec. 12. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!