Milyen ötleteitek vannak a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban?
Én anyukámnak sminkecset csomagot veszek, a kedvenc csokiját, szemhéjpúdert és kézkrémet
Apának nagyon sok csokit és egy közös pólót a kedvenc képünkkel
A bátyámnak valami tusfürdő csomagot, valami star warsost és szintén édességet
Anyukámnak egy LV sálat.
Apukámnak okosórát (szerinte hülyeség és nem kell, de lényegében minden olyasmiről ezt mondta korábban, amit ma már imád:D).
A barátomnak eredetileg egy utazást (repjegyet) vettem volna, de a mostani helyzetet elnézve kétlem, hogy tudnánk február-március környékén utazni. Így ezzel kicsit gondban vagyok, gondolkoztam már órán, táskán, kölnin, de ezeket ő is megveheti magának (meg is veszi sajna). Szóval valami extrábbat szeretnék, csak még nem jöttem rá, hogy mi lenne a jó.
Barátnőkkel karácsonyi húzást tartunk mindig, így egy ember csak egy valakinek ajándékozik.
Mi a családban csak a gyerekeknek veszünk ajándékot.
Van két unokaöcsém és 2 keresztgyerekem.
Az egyik unokaöcsém (10 éves) kap egy világűrről szóló képes könyvet mert imádja és egy NERF Fortnite puskát.
Másik unokaöcsém (13 éves)... Hát ő majd megmondja mert egy kezdő kiskamasznak már magamtól nem jut eszembe szuper ajándékötlet :)
A két keresztgyerek pedig még kisbaba korban vannak, úgyhogy a koruknak megfelelő játékot/kisruhát kapnak. Bár, most még nem drágán vásárolok nekik. Ja, és a babák kapnak 1-1 "első karácsonyom 2020" karácsonyfadíszt :)
Ja és miért is ne, X év után az első szingli karácsonyom, úgyhogy ha már a nem létező páromnak nem tudok venni semmit akkor a macskám kap nagyobb ajándékot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!