Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Holnap már december... Hogy...

Holnap már december... Hogy álltok a karácsonyra készüléssel, az ajándékokkal? 🎄🎅

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 18:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz, mert amit adni akarok, azt nem tudom megadni, minden más meg megvan.

(A munkahely nem enged el Karácsonykor, téli szünet nincs, Sheffieldben élek. Egyrészt magamat szeretném adni, másrészt egy Cipruson töltött karácsonyt, de a fentiek miatt ez sem kivitelezhető.)

2022. dec. 1. 13:16
 12/22 NTBS ***** válasza:
71%
Sehogy. Bőven van még idő. És nem csapok nagy feneket a Karácsonynak.
2022. dec. 1. 17:48
 13/22 Leveltetu ***** válasza:
22%

Sehogy...Karacsony?....AAAh....majd veszunk elotte 2 nappal egy fenyot, feldiszitjuk a gyerekekkel, nincs sutes fozes tulzasba vive....Nagytakaritas nincs, mindeggyre takaritunk igy folyton tisztasag van...tokom fog december elsejen karacsonyra keszulni...raer az 23-an is.

A gyerekek malacperselyt kapnak iden meg csuszasmentes zoknit...ideje megtanulni mi a megtakaritas es a befektetes...

Amugy mar elvesztette a varazsat a karacsony...szeptembertol kicseszett karacsony van minden boltba, neten stb stb.

2022. dec. 2. 10:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én már sokszor nyáron megveszem és elteszem az ajándékokat, én nagyon szeretem a karácsony hangulatát.
2022. dec. 2. 18:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
13-as neked is "jó" gyerekkorod lehetett, hogy ilyen érzéseid vannak a karácsonnyal kapcsolatban. Pedig az milyen nagy élvezet volt gyerekkoromban!! Jó lenne ezt adni a saját gyerekeidnek is.
2022. dec. 2. 18:03
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
Mennyi kiégett ember van itt!! Sajnálom őket.
2022. dec. 2. 18:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tegnap kora este és ma délelőtt jött meg igazán a BOLDOG(!) hangulat - végre-valahára olyan férfi-nő barátságra tettem szert, amelyből talán MÉGISCSAK LEHET(!) igazán jól működő párkapcsolat.

Annak ellenére, hogy bőven középkorú vagyok - ÉLETEMBEN TALÁN ELŐSZÖR(!) fog megtörténni mindez.

Parázslanak az érzelmeink és el vagyunk varázsolva egymástól kissé.

2022. dec. 2. 19:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
En mar nagyon varom!! Most hetvegere tervbe van, hogy kirakjuk a kinti egoket es megvesszuk a mikulas csomaghoz a csokikat.:)
2022. dec. 3. 09:39
 19/22 anonim ***** válasza:
17%

#16!

Honnan tudod, hogy kiégtek? Miből gondolod, hogy nem szeretnék a karácsonyt, ha nem lenne b,c, stb problémájuk? Én pl imádtam, de annyi és olyan problémám lett, hogy a mindennapok is gondot okoznak, nemhogy a karácsony. Másrészt nálunk pl én imádtam, de a páromnak még fa se kellene, a gyerek meg nem akarja elviselni se a karácsonyi zenét, se filmeket, hangulatot, semmit.

Sok helyen olyan a család, hogy elvárják, hogy együtt legyenek, de olyan a légkör, hogy az ember bárhol szívesebben lenne, mint velük.. Nálunk pl én voltam az ufó, mert mindig imádtam a karácsony fényeit, hangulatát, illatát, hogy már szeptemberben vártam.

2022. dec. 3. 13:57
 20/22 anonim válasza:
100%

A fat ma a parommal kettesben feldisszitettuk, meg vettuk kulteri egosort is a hazra, ami felkerult. Az en csaladomnak meg hianyzik par aprosag, a parom csaladjaban mindenkinek megvan mar a meglepetes. Nem vettunk nagy dolgokat, mint nt kiderult, anyosek mar csak az egyszem unokanak vettek ajandekot, csak errol nem szoltak.. :D ma tudtok meg, mikor jatekugyben erdeklodtunk. Parom es kozben van nagyobb ajandekozas, anyumekkal felesben veszunk neki uj kavefozot, paromtol kapok ilyen kinai szeletelot a robotgepemhez es meg szeretne vmit venni. Igazsag szerint, mondtam neki, hogy ne, mert vettunk most ket dragabb tarsast, uj edzocipot magamnak stb. Szerintem jovore max veszunk mi is a kislanynak valamit, szuleimnek meg egymasnak aprosagot es kesz.

Ismerosi korben amugy kb mi vagyunk azok, akik nagyon koltekeznek, pedig ez nem sok. Szerintem max 80 ment el 15 emberre. Kollegak kozul sokan csak a gyerekeknek adnak es ezt tobben mondtak kulonbozo idopontokban. Nagyon sokan legatyasodtak az utobbi par honapban. Egyebkent ez tok jo, mert igy megbecsuli mindenki az egyutt toltott idot, nincs annyi feszko.

Ha mar karacsony, ismerosoknel es nalunk sem lesz negyven fele fogas kaviarral. Kis toltott hus, rantott etelek, 2-3 koret, egy leves es kesz. Reges regen edesanyam fozott vagy 20 felet, de mostanra belatta o is, hogy felesleges. Raadasul mi latjuk oket vendegul anyosommal es aposommal egyutt. Remelem jol fog sikerul az elso szulotalalkozo :)

2022. dec. 3. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!