Hogy fog telni a szenteste nálatok?
24-én dolgozok. Barátom felállítja a fát és rendel kaját. 6-kor végzek, de úgyis bennfognak még 1,5 óra túlórába... Úgyhogy jóesetben fél 8-kor hazaérek. Utána vacsi, egymás megajándékozása aztán szerintem filmnézés.
25-én barátom szüleihez megyünk ebédre. Viszont jön a tesója is és neki a családja úgyhogy elég sokáig ott leszünk. Aznap este nálunk alszik a barátom keresztlánya (4 éves) mert a szülők mennek valahova.
26-án otthon leszünk délelőtt, délután megyünk apához. Éjszakára meg megyek ismét dolgozni
24.én párommal és a csaladdal feldíszítjük a fát,segitek anyának a főzésben,ebéd,filmezés,társasozas,utánna elmegyünk az egyik nagyszülőhöz,25.én a másik nagyszülőkhöz megyünk,majd itthon karácsonyi filmnézés sütizés,csinálunk forró csokit karácsonyi zenét hallgatunk
,26.án páromekhoz megyünk ebédre.
Idén másképp mint eddig.
Eddig fél napot főztem, most befizettünk egy karácsonyi tálra és a sütit is rendelem..
Nem lesz főzés, nem is hiányzik
Előtte nap még dolgozok. Felállítjuk a fát, este a rendelt kaja, és pihenés, filmnézés, olvasás, játék. Ajándékok átadása csak mi 3-an.
Többi nap rokonlátogatás
Reggelizés, tv nézés, tízóraizás, fa állítás, közben nassolás, utána ebédelés aztán tv nézés, aztán nassolás, közben vacsora készítés, közben az uzsonnát is megeszem, utána még kicsit nassolok majd elviszem megfürdetni a kis tesómat... Anyuka, apuka addig beteszi a fa alá az ajándékokat, hogy mire kijön addigra ott legyenek és az ajándékozás meglegyen. Közben még nézegetjük az ajándékokat nassolok valamit. Utána vacsora ami 4 fogásból áll. Aztán tv nézés közösen, utána még utóvacsora (az már csak 2 fogásból áll), végül késő este az éjszakai órákhoz közeledve még a desszertből nassolni szoktam.
Ennyi. Így telik.
Édesanyám tavaly karácsony előtt hunyt el, az ő távozásával nem maradt senkim (a közeli-távoli rokonok is elhunytak).
Van egy felnőtt lányom, aki a fiújával fog karácsonyozni, egyébként se foglalkozik velem.
Engem nem érdekel az egész, csak sírni fogok, mert minden szerettem elment, pedig alig múltam 40.
Nincs fa, nincs főzés, nincs ajándék.
A legszörnyűbb, amikor mindenhol ott az ünnepi hangulat, és én tehetetlen vagyok, nem ölelhetem meg a szeretteimet, legszívesebben meghalnék. Nem csak azon a napon, hanem egyébként is.
Nagyszüleim, szüleim már meghaltak. Testvéremék másik országban élnek, élik a maguk életét. Párom nincs.
Várom, hogy vége legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!