Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kinek milyen szörnyű élménye...

Kinek milyen szörnyű élménye volt most karácsonykor?

Figyelt kérdés
Nálunk a bátyámnál a csillagszóró szikrája egy fél centis lyukat égetett a padlóba. Utána egymásnak esett az egész család. Szenteste apám majdnem megütötte anyámat, sárkánynak nevezte,bátyám meg a pszichiátriára kívánta anyám.

2021. dec. 26. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Telzabáltam magam,ég a belem.
2021. dec. 26. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Nos én dolgoztam szóval a tied is szörnyű volt és az enyém is
2021. dec. 26. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem kaptam meg az iPhonet amit akartam!
2021. dec. 26. 19:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Te jó ég.😅 Vedd meg magadnak akkor.:) Én már nem várok senkitől semmit,aki kell nekem,azt megveszem.
2021. dec. 26. 19:34
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Jó de akkor nem marad pénzem bulizni!
2021. dec. 26. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Egész héten és 24-én is 13 óráig dolgoztam, szupermarketben, szóval a tököm ki volt az egész karácsonnyal. Hazaértem, már mindenki készülődött nekem meg semmi kedvem nem volt az egészhez.

Ittam egy rövidet és ledőltem, este szólt a család, hogy most már jöjjek csinálni valamit. Feldíszítettük a fát, megvacsiztunk, lementünk sétálni, de hiába próbáltam magamra erőltetni a karácsonyi hangulatot, mindenki érezte rajtam a feszültséget, amivel mások is rossz kedvűek lettek és ezennel sikeresen elcsesztem a karácsonyt.

Másnap a karácsonyi ebédnél nem voltam éhes meg amúgy is mindenki haragudott rám, ezért nem mentem, amivel elértem, hogy már hozzám sem szól senki és egyedül a sötét szobámban hallgattam a szomorú zenéket.

Ma kimentem a közös ebédhez, mert azt mondták, ezzel helyrehozhatom, de végig éreztem hogy semmi, de semmi értelme nem volt, feszült kussolós hangulat, mindenki egyesével "én végeztem, bemegyek", aztán a végén ott maradtam az asztalnál tök egyedül.

Ittam megint egy rövidet, aztán bejöttem nem csinálni semmit és most megnéztem a gyakorit, kinek van hasonlóan fos hangulata, mint nekem.

2021. dec. 26. 20:01
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
A nagy szél miatt kidőlt 24.-én egy fa aház elötti közúzra, ki kellett hívni a tűzoltókat
2021. dec. 26. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Megb@szott az áram
2021. dec. 26. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Miközben a qva égősort rakosgattam
2021. dec. 26. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Dee előtte még felgyújtottam az asztalterítőt és elégettem a mézeskalácsot.
2021. dec. 26. 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!