Kinek milyen szörnyű élménye volt most karácsonykor?
Egész héten és 24-én is 13 óráig dolgoztam, szupermarketben, szóval a tököm ki volt az egész karácsonnyal. Hazaértem, már mindenki készülődött nekem meg semmi kedvem nem volt az egészhez.
Ittam egy rövidet és ledőltem, este szólt a család, hogy most már jöjjek csinálni valamit. Feldíszítettük a fát, megvacsiztunk, lementünk sétálni, de hiába próbáltam magamra erőltetni a karácsonyi hangulatot, mindenki érezte rajtam a feszültséget, amivel mások is rossz kedvűek lettek és ezennel sikeresen elcsesztem a karácsonyt.
Másnap a karácsonyi ebédnél nem voltam éhes meg amúgy is mindenki haragudott rám, ezért nem mentem, amivel elértem, hogy már hozzám sem szól senki és egyedül a sötét szobámban hallgattam a szomorú zenéket.
Ma kimentem a közös ebédhez, mert azt mondták, ezzel helyrehozhatom, de végig éreztem hogy semmi, de semmi értelme nem volt, feszült kussolós hangulat, mindenki egyesével "én végeztem, bemegyek", aztán a végén ott maradtam az asztalnál tök egyedül.
Ittam megint egy rövidet, aztán bejöttem nem csinálni semmit és most megnéztem a gyakorit, kinek van hasonlóan fos hangulata, mint nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!