Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki várja már a karácsonyt?

Ki várja már a karácsonyt?

Figyelt kérdés
közületek ki várja a karácsonyt? ki hogyan fogja feldíszíteni a lakást?

2022. okt. 16. 22:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

10: Ha csak kényszerből csináljátok, az szomorú, én a helyedben el is engedném az egészet. (Gondolom, ha te így vagy vele, arra - jó esetben - biztos meg is van az okod, ahogy - gondolom, feltételezem, - hogy a helyzet fordítva is kölcsönös lehet.)

Nem lehetne felvetni, hogy megbeszéljétek azt, hogy - a helyzetre való tekintettel - engedjétek el az egész ajándékozósdit?

Vagy - éppen megfordítva - nem lehetne azt megbeszélni, hogy miért vesztek egymásnak semmitmondó, olyan ajándékokat, amiket amúgy a hátatok közepére se kívántok, csak azért veszitek egymásnak, mert muszáj? Hogy miért nem lehet - a körülményeitekhez képest ésszerű anyagi keretek között maradva - normális ajándékokat venni?

2022. okt. 18. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom, nekem nyűg. Annyi, hogy leállunk olyankor (családi vállalkozás), és nem cseszeget ügyfél, jó pihenni, ezt a részét várom. A rokonozást már évtizedekkel ezelőtt leépítettük, újabb próbálkozások persze voltak (kisgyerekesek), de neeeem.
2022. okt. 18. 10:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem az ajándékokat várom, hanem azt a jóleső, belesüppedős pihenést, hogy már előtte pár nappal kicsit megáll ez az eszeveszett pörgés, a szürke hétköznapok véget nem érő sora, és egy kicsit át tud szellemülni az ember az ünnepre.

Mire bejön a szabadságolási időszak a munkahelyen(tán 1-2 nappal később, mint ahogy az iskolai szünet "kitör"), addigra kb. úgyis pár napra leszünk az ünneptől.

A boltok meg úgyis már szinte most is tele lesznek majd lassan - a karácsonyi ünnepkör felvezetéseként - a kereskedelmi forgalomban kapható mikulásos dolgokkal...

2022. okt. 18. 10:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta most először már ősszel is elkapott némi karácsony-feeling.
2022. okt. 18. 22:46
 15/19 NTBS ***** válasza:
100%
El fog jönni.
2022. okt. 20. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném már feldíszíteni a fát ás szánkóval közlekedni a városban. Valószínű idén sem lesz nagy hó, de azért picit fohászkodom még a kis Jézuskához.
2022. okt. 21. 06:18
 17/19 anonim válasza:
Már alig várom, hogy ajándékokat vegyek a családomnak, a karácsonyi vásárokban barangolhassak forralt bort kortyolgatva, és esténként csendben nézhessem a hóesést. Azt is nagyon várom, hogy bejgli és mézeskalács illata lengje be a házat, hogy az utcákat szánkót húzó/ hógolyózó gyerekek nevetése töltse meg, hogy a szobám megteljen gyönyörű dekorációval (amik végül úgyis a földön landolnak a macskáinknak hála), és hogy újra összeüljön a család társasozni. És természetesen kíváncsi vagyok, miket kapok :D
2022. okt. 29. 00:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Most már egy kicsit nagyobb örömmel várom.

Több szeretet kapok a barátaimtól, mert többen is vannak. Gyarapodott a létszám rendesen.

De már tavaly és tavalyelőtt is ígéretesebben alakultak az események, mint hosszú évekig azelőtt. (Haldokló hozzátartozó ápolása. Szörnyű karácsonyaim voltak, még a szentesték is...)

2016. és 2019. között csak a szomorúság a fájdalom a nehézségek. Volt, hogy bűntudat, miért vagyok a világon, stb. De szerencsére véget ért ez a sötét időszak most már és reménykedem a szebb folytatásban.

2022. okt. 30. 12:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretnék decemberben szánkóval járni dolgozni és karácsonyi dalokat énekelni itthon az osztályon. Bár tudom valószínű nem engednek haza de azért itt bent is találni néha boldogságot.
2022. nov. 2. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!