Mit kaptatok karácsonyra? Hogy telt/telik az ünnep?
Sajnos azt nem, amire szükségem lett volna, de mondjuk nem az ajándékról szól az ünnep.
Ahogy azt már egy másik mai kérdésnél is leírtam, egy halom legkülönbözőbb színű - kék, zöld, piros, lila, narancssárga - magas alkoholtartalmú italt.
A telefonom lecserélése lenne lassacskán időszerű, de az most - sajnos, ezek szerint - nyár elejére tolódott.(Akkor lesz esedékes ugyanis a kerek szülinapom, 40.).
Remélem még legalább 1x ennyi van előttem, de olyan mégegyszer ennyi +10-15-tel is kiegyeznék. Jó lenne bőségesen kipihenni a tanulós-munkás évek fáradalmait. (s így ha felemelik addigra a nyugdíjkorhatárt mondjuk 70-75-re - mármint 2047-re, akkor leszek 65 éves - akkor is lenne még időm pihenni, mielőtt meghalok. ) Jelen pillanatban pedig erre van a legeslegnagyobb igényem és szükségem, azzal együtt, hogy pár milliót is simán el tudnék költeni (karácsonytól függetlenül)
Túl Gyorsan telik az a baj.
Igazából nem kaptam semmi nagy értéket(ha anyagiasan nézzük) de ettől független nagyon jól telik. (Pár ruhát meg könyvet kaptam amúgy)
Semmi komolyat, nem is kell igazán semmi. Apróságok. A 300k körüli ilyen olyan javítások számlája épp elég volt decemberre.
Egyébként meg unom magam rendesen, várom, hogy vége legyen
Könyvet, Dormeo párnát, bonbont, pénzt kaptam. :)
Köszönöm kérdésed, jól telt, az összes közelebbi rokont (nagyszülők, keresztszülők, nagynéni, unokatestvérek) meglátogattuk húgommal, illetve a szüleimmel. :)
Orias plussmackot es egy nagyon szep csipke kesztyut a paromtol.
Szarul indult, mert valamiert borzalmasan feszult es hisztis voltam mar egy hete. Szerencsere vegul jol telik, igazabol mi annyira degeszre ettuk magunkat, hogy punnyadunk csak. Nem vertuk nagy dobra, a kajat rendeltuk, meg ket kis tortat karacsony-szilveszterre. Reg elfeledett gyerekkori kedvenc filmeket is neztunk. Tavaly nagyon szukos volt a karacsonyunk, igy iden a diszeknek nagyon orulok, mert nekem mindig a hangulat, a jo etelek es a diszites volt a lenyeg. Szerencsere a paromnak is tetszett az o ajandeka. Tetszik a hangulat, mi a diszeket amugysem szoktuk leszedni februarig, most erzem, hogy meg egy hetig legalabb kaaracsonyi hangulatom lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!