Joggal haragszik a barátnőm, amiért szülőknél töltöm a szentestét?
Barátnőmmel egy éve vagyunk együtt, eléggé hullámzó, se veled se nélküled viszonyban (egy hónapja még kb. szakítás szélén) de szeretjük egymást.
Mégvse eljegyzés, se gyerek.
Ő úgy gondolta, hogy a karácsonyt kettesben töltsük, de én mondtam neki, hogy szerintem mindenkinek a saját családjával kellene.
Tényleg én gondolom rosszul, hogy ilyenkor töltsünk azokkal 1-2 napot, akiket egész évben alig látunk, míg mi egész évben együtt vagyunk, kovid miatt kvázi összezárva?
Nekem ez nem tűnik egy komoly, életre szóló kapcsolatnak, még ha a csaj be is beszivárgott hozzád apránként.
Volt olyan momentum nálatok két szakítás között, hogy mondtad, hogy szeretnéd, ha odaköltözne?
Én úgy gondolom, hogy komoly kapcsolat esetén a párok nem veszekszenek és nem szakítanak örökké, azonosak a céljaik, egy hullámhosszon vannak minden téren és el sem tudják képzelni a jövőt a másik nélkül.
Ha nálatok így lenne, fel sem merülne, hogy külön karácsonyozzatok.
Megértem őt.
Másfél hónapja találkozgatunk, nem vagyunk már gyerekek, de külön töltöttük a szentestét, karácsonyt és nagyon rosszul esik. Pont azon gondolkodom, hogy megmondom hagyjuk is az egészet. Végülis a szeretet ünnepe is és azért mutat valamit, hogy nem vele töltöd. A kapcsolatotoknak szerintem nincs hosszú élete. Én megértem a barátnődet. Ha komoly a kapcsolat akkor együtt töltik ezt az időszakot.
Meg tudom érteni mindkét felet.
De az nem volt opció, hogy őt is viszed magaddal?
Mi a párommal 24-e ebédre mentünk az ő szüleihez, vacsira pedig az enyémhez. És utána még kettesben id tudtunk karácsonyozni
Miért van mindenki lepontozva, aki normális választ ad?
Szerintem is, ha pár vagytok és együtt laktok, szenteste együtt, 25. egyik fél szülei, másnap másik fél szülei. Felnőtt emberek ezt így csinálják.
11-nek igaza van.
Nálunk is így működik.
Együtt megyünk a családjainkhoz,ma,azaz karácsony másnapját meg kettesben töltjük.
Szerintem egy komoly kapcsolatban ez úgy kéne hogy legyen, hogy 24-én kettesben vagytok, 25-e egyik család, 26-a másik család.
Eléggé bizarr és érthetetlen, ha valaki a párját/élettársát nem akarja Karácsonykor a rokonokhoz vinni.
Ez maximum még gimiben, egy nem komoly "járásnak" hívott kapcsolatban esetleg okés, de amúgy abszolút nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!