Joggal haragszik a barátnőm, amiért szülőknél töltöm a szentestét?
Barátnőmmel egy éve vagyunk együtt, eléggé hullámzó, se veled se nélküled viszonyban (egy hónapja még kb. szakítás szélén) de szeretjük egymást.
Mégvse eljegyzés, se gyerek.
Ő úgy gondolta, hogy a karácsonyt kettesben töltsük, de én mondtam neki, hogy szerintem mindenkinek a saját családjával kellene.
Tényleg én gondolom rosszul, hogy ilyenkor töltsünk azokkal 1-2 napot, akiket egész évben alig látunk, míg mi egész évben együtt vagyunk, kovid miatt kvázi összezárva?
Szerintem nem jogos. Én sem megyek ki a barátomhoz, egyszerűen nincs kedvem, jobban szeretnék pihenni egyedül, és tanulni. Na meg a körülmények sem olyanok nála, kellemetlenül érzem magam ott.
Én neked adok igazat teljes mértékben.
Köszönöm a válaszokat!
Kvázi együtt élünk, apránként berendezkedett nálam, de az ő szülei nem laknak messze tőlünk.
Az én családom 100km-re van tőlünk, nem sűrűn találkozunk.
Igazából nekem ez a karácsonyosdi nem sokat jelent, egyszerűen ilyenkor van nyugi és tudok velük együtt lenni, úgy, hogy nem futó látogatást teszek, vagy közben mindenki teszi a dolgát.
A páromat is megértem (ő annyira nincs jóban a szüleivel), de az én fejembeb ez úgy áll össze, hogy (kis tulzással) 363 napot vele vagyok, 2 nap akkor már csak nem a világ.
Tudom, az ünnepek nem "csak 2 nap"... nekem az.
Szerintem a körülményeket (...és a kapcsolatotok milyenségét) figyelembe véve, neked van igazad.
Amellett lehet, hogy neked egyébként a "karácsonyosdi" nem sokat jelent, de a 100 km-re élő szüleidnek akik ritkán látnak, biztos, hogy nagyon sokat.
Majd ha a kapcsolatotok egyszer eljut arra a pontra, hogy komolyan vehető lesz mindkettőtöknek, nem csak szakítunk-békülünk-szakítunk-békülünk, akkor majd kettesben mentek a szülőkhöz, mindkettőhöz.
Addig meg jól van ez így!
7!
Egyrészt szenteste tegnap volt, így már túl vannak rajta, másrészt meg 100km távolságról van szo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!