Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Elutazni karácsonykor családos...

Elutazni karácsonykor családostul?

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni ebből az őrült rohanásból, fogyasztásból, a sok kajából, meg néhány idióta rokonból. Arra gondoltam, jövőre elutaznánk a családdal, én, a férjem, és a 2 kisgyermek. Akinek van tapasztalata erről, megírná? Érvek, ellenérvek? Miért jó és miért nem?

2021. dec. 23. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Ha be vagy oltva (oltatlanul - általánosságban - elég nehéz az utazás), akkor kitűnő ötlet az elutazás!

Érvek általánosságban mellette:

-kikapcsolódsz,

-szilveszterre már teljesen kipihenten m(é/ehet)sz bulizni

-nem kell hallgatnod a meghívottak hülyeségeit (pl. Ezt nem szeretem. Ráksaláta nincs? Báránysültet kérek. stb.)

2021. dec. 23. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Elutazni karácsonykor családostul?"

- jo utat! :)

2021. dec. 23. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rohadt jó ötlet, én pár éve ezt csinálom. Van egy jó barátom, ők az egész családdal unokákkal mindennel együtt olyan országba utaznak ilyenkor, ahol 20+ fok van:D szerintem zseniális ötlet.
2021. dec. 23. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Már most foglald le jövőre a szállást. A jó helyek hamar megtelnek.
2021. dec. 23. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kacérkodtunk a gondolattal, de aztán jött a covid. (Már tavaly szerettünk volna). De ami késik, nem múlik, egyszer jó lenne megtapasztalni, hogy az ember semmit nem készül, nincs megfelelési kényszer, csak kivonjuk magunkat a forgalomból.
2021. dec. 23. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!