Mit vennétek a barátotoknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Nemsokára itt a karácsony, de nem tudom mit vegyek a barátomnak. Ismerem jól, de az a baj hogy nem vagyok valami kreatív ajándékozás terén. Ti mit adnátok egy olyan fiúnak, aki szereti az autókat illetve a focit? Ha van ötletetek kérlek írjatok. Előre is köszönöm a segítséget :D.
20L
2021. dec. 14. 21:26
1/7 anonim válasza:
Kedvenc csapat focimeze. Kedvenc játékos vagy a saját nevével
2/7 palfydanka válasza:
Nekem a barátom szereti a kosarat és az NBA-t, így egy ilyen kedvenc csapatos sapit kap + parfüm
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon jó ötlet. Megpróbálok valami ilyesmit keresni. Nagyon szereti még a katonai dolgokat,egy dögcédula ami gravírozva van az mennyire lenne jó? Ha van még ötlet írjatok vagy küldjetek linket hol tudnék pl mezt rendelni :D
2021. dec. 14. 21:58
4/7 anonim válasza:
parfümöt nem ajánlom, max ha tudod melyik az a kedvence.
Ajándékozásnál nem nagyon illik kozmetikumot, illetszereket venni...
3# az ötleted jó
5/7 palfydanka válasza:
Nekem ő mondta, hogy örülne neki..
6/7 kerekesbelaocsibacsi válasza:
Ha van saját autója akkor szerintem a legjobb ajándék egy autóápolási/autótisztítási csomag. A legjobb érzés minőségi cuccokkal takarítani a szekeret.
7/7 anonim válasza:
Van pár jó focis fanshop
bocifoci.hu
Illetve a dogcedulak.hu oldalt tudom ajánlani én rendeltem tőlük még a volt barátomnak és nagyon jól megcsinálták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!