Várjátok a karácsonyt? Mit szerettek benne a legjobban?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 13:14
21/29 A kérdező kommentje:
Ráadásul mindenkit felpontoztam, kivéve a megkeseredett és más ostobákat papagájként utánozó válaszolót :)
2021. nov. 29. 13:54
22/29 anonim válasza:
Én várom már. Szeretem a karácsonyi díszeket, zenéket, a kivilágított várost. Jó, hogy mindenki otthon van egy kicsit és találkozunk azokkal a családtagokkal, akiket ritkán látunk. Szerintem egyáltalán nem toljuk túl a karácsonyt, helyén van kezelve, nincs semmi álszentség, megjátszás. Csak azokkal a családtagokkal találkozunk, akiket szeretünk. :D
23/29 anonim válasza:
Igen, mert:
Karácsony=vizsgaidőszak vége
Üdv, egy optimista egyetemista, aki elhiszi, hogy képes 1,5 hét alatt 4-5 vizsgára felkészülni és mindenből minimum 4-esre vizsgázni.😂
24/29 A kérdező kommentje:
Hajrá :)
2021. nov. 29. 16:24
25/29 anonim válasza:
Ugy szeretem, hogy a videkiek ilyenkor hazahuznak es vegre lesz par nyugis nap Pesten :)
27/29 anonim válasza:
Hát eddig vártam, most már nem annyira
Eddig úgy volt tudok a párommal kettesben ünnepelni, de sajnos családdal kell
28/29 A kérdező kommentje:
A saját családoddal vagy a párod családjával?
2021. nov. 30. 20:09
29/29 anonim válasza:
Sajáttal
Nem poén minden évben veszekedni Karácsonykor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!