Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várjátok a karácsonyt? Mit...

Várjátok a karácsonyt? Mit szerettek benne a legjobban?

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 13:14
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
77%
Én nagyon-nagyon várom. Azt, hogy együtt van a család, jogy jókat eszünk és imádom az ünnep hangulatát. :)
2021. nov. 29. 13:28
 12/29 anonim ***** válasza:
87%

Mit szeretek benne:

-A családi együttléteket, bár most a covid miatt ez elmarad nálunk

-A dekorálást, zenéket, stb. (Nem pont az ezerszer hallott Last Christmas és hasonló popslágerekre gondolok.)

-Karácsonyi vásárokat. Úgysem veszek semmit a túlárazott hülyeségekből, de kimenni nézelődni jó móka.

2021. nov. 29. 13:33
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
Azt szeretem benne, hogy munkaszüneti nap, és emiatt várom is. Az ünnep része nem érdekel, mivel mi nem szoktunk ünnepelni.
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
nyugalmat, pihenést, finom kajákat.
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

Csak és kizárólag Mariah Carey miatt! ;D

Én a karácsonyi vásárokat szeretem, forralt bor és kürtőskalács szag terjeng a levegőben (mondjuk az áruk egy kicsit ront az összképen), szépen kivilágítva minden. Nincs is jobb mint haverokkal meg családdal végigsétálni, gyönyörködni, leülni egy pohár forralt borral és dumálni. A szenteste is jó dolog, de mivel a család viszonylag közel lakik egymáshoz így a hétköznapokon is össze tudunk ülni egy családi vacsorára, így nem akkora a varázs mint mondjuk azoknak akiknek távol élnek rokonaik.

2021. nov. 29. 13:35
 16/29 anonim válasza:
Nem különösebben. Kínaikban szeretek nézelődni, szép a boltokban a díszítés és lehet néhány jó cuccot kapni, meg a leárazások. Kiskoromban megvolt a varázsa, Jézuska, sok csomagolt ajándék a fa alatt. Mára pénzt kapok, előre meg is kaptam, mert egyébként se lett volna meglepetés. Asztalon több lesz a rántotthús, vagyis apám reggeltől estig a konyhában fog robotolni, esetleg besegítek neki hámozásban, de az az ő terepe, és nem is férnénk el ketten. Nincs és soha nem is volt családi látogatás nálunk, ketten voltunk és vagyunk apámmal. Persze, ha halott lenne, nem lenne mindennapi, hogy együtt eszünk, aztán megyünk a dolgunkra, de nem fogok hazudni: ugyanolyan nap, mint a többi. Imádjuk egymást apámmal, de egész életünkben, vagy legalábbis sok éven át egymás seggében voltunk az előző lakásban, nincs semmi más ezúttal sem, csak mert karácsony lesz. Fát már nem állítunk, se műanyagot, se igazit. Az igazi hullik, a műanyagot elő kéne szedni, ha lenne, de mindkettőt kerülgetjük. Karácsonyi ajándékként megmasszírozom apámat, kis lábáztatás, de ezek se olyan különleges dolgok, általában is van, hogy megkapja ezeket egy fárasztó nap után vagy szabadnapján. Az, hogy szeretem apámat, nem ünneptől függ. Itthon, kettőnk között ez már a módi. Barátnőmmel ilyenkor találkozunk, mert messze lakik, ajándékozunk, talán itt is alszik egy estét. Baráttal más, főleg ha évente 1-2x tudunk csak találkozni.
2021. nov. 29. 13:38
 17/29 anonim válasza:
100%
Minden érmének két oldala van. Amikor a mocskos hideg sáros időben nem találsz parkolóhelyet a bevásárló központban és utána meg megy bent a lökdösődés és meg kell küzdened azért is hogy meg tudd venni azt a 3 alapvető dolgot amiért bementél, nagyon frusztráló és az ember a háta közepére sem kívánja. Amikor meg mondjuk mész valahova nem sietsz csak sétálsz az utcán és esetleg még esik is a hó, minden fehér és látod a lakások / házak ablakából a különböző karácsonyfák színes izzóit világítani, annak van egy utánozhatatlan hangulata. No meg gyerekek közelében jobban átjön a karácsonyi hangulat ilyenkor.
2021. nov. 29. 13:44
 18/29 anonim válasza:
77%
Ne haragudj kérdező, de tartsd tiszteletben, hogyha más nem szereti a karácsonyt. Ha valaki nem várja, nem szereti, az ugyanúgy válasz a kérdésedre.
2021. nov. 29. 13:51
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen kihagynám, nem hiányzik.

Mondjuk az egy pozitívum, hogy addig a bő egy hétig leállunk a melóban.

2021. nov. 29. 13:53
 20/29 A kérdező kommentje:

Így van, nincs is bajom vele. Nem tudom észrevetted e, hogy pl a 8-as válaszolóval semmi problémám nem volt, csak sajnálom, hogy ilyen a helyzete.

2021. nov. 29. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!