Várjátok a karácsonyt? Mit szerettek benne a legjobban?
Mit szeretek benne:
-A családi együttléteket, bár most a covid miatt ez elmarad nálunk
-A dekorálást, zenéket, stb. (Nem pont az ezerszer hallott Last Christmas és hasonló popslágerekre gondolok.)
-Karácsonyi vásárokat. Úgysem veszek semmit a túlárazott hülyeségekből, de kimenni nézelődni jó móka.
Csak és kizárólag Mariah Carey miatt! ;D
Én a karácsonyi vásárokat szeretem, forralt bor és kürtőskalács szag terjeng a levegőben (mondjuk az áruk egy kicsit ront az összképen), szépen kivilágítva minden. Nincs is jobb mint haverokkal meg családdal végigsétálni, gyönyörködni, leülni egy pohár forralt borral és dumálni. A szenteste is jó dolog, de mivel a család viszonylag közel lakik egymáshoz így a hétköznapokon is össze tudunk ülni egy családi vacsorára, így nem akkora a varázs mint mondjuk azoknak akiknek távol élnek rokonaik.
Szívesen kihagynám, nem hiányzik.
Mondjuk az egy pozitívum, hogy addig a bő egy hétig leállunk a melóban.
Így van, nincs is bajom vele. Nem tudom észrevetted e, hogy pl a 8-as válaszolóval semmi problémám nem volt, csak sajnálom, hogy ilyen a helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!