12 éves kislányomnak mit vegyek karácsonyra?
Hát, 12 évesen ne játékot, legót vegyél neki.
Az előttem szóló ember jó helyen jár, valami hasznosabbat vegyél neki, ami a korának megfelelő, esetleg előre mutató.
Én imádtam a kézműves dolgokat. Egyszer kaptam egy ilyen karkötő fonós szettet nagyon szerettem és jó hosszú időre elfoglaltam vele magamat.
Habár ez ma már sajnos nem divat ezért gondolom ez ki van lőve, de én 14 éves koromban tanultam meg kötni. Kaptam egy újságot amiben levoltak írva az alap lépések (bár hozzáteszem az elején anyukám segítségére is szükség volt), és elég sok ötlet volt benne hogy mit készítsek. Járt hozzá két kötőtű meg fonál, ez is egy olyan dolog amivel az idők végeztéig eltudod magad foglalni. Bár nem egy olyan dolog amivel az osztálytársaknak lehetne dicsekedni stb..
Nagy álmom volt egyszer egy kistáska is. Korábban mindig csak nagy iskolatáskáim voltak és emlékszem a legnagyobb problémám az volt hogy suli buliban hol tároljam a pénzem és a telefonom. Ezért karácsonyra mindenképpen egy vállra akaszthatós kistáskát kértem.
Nos, látom már előttem páran írtak remek ötleteket, illetve a kedves trollok is megtalálták a kérdést.
Már néhány éve elmúltam 12, hasonlóképpen voltam, amikor annyi idős voltam, mint ő, de örömmel emlékszem vissza. Ugyanez volt, megkaptam amire csak szükségem volt, de sosem menőztem vele :)
Amivel biztosan nem lehet mellé lőni, az a festővászon, szénkészlet vagy pasztellkréták (ezek mondjuk nagyon maszatolósak) de egy szórakoztató könyvnek is biztosan örülne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!