Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Örültök, hogy a karácsonyi...

Örültök, hogy a karácsonyi vásárba Budapesten csak oltási igazolványosok mehetnek majd be?

Figyelt kérdés
Én nagyon jó ötletnek tartom, azért van a kártyánk, hogy használjuk is valamire...

2021. nov. 11. 22:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Megnyugtatlak 22-es, hogy engem pl érdekel, hogyha valaki kifejezi a nem tetszését az oltással kapcsolatban és ellenzi. Többre értékelek egy ilyen embert, mint aki mosott aggyal, leírkálja, amit a propagandában hall/olvas, hogy a vakcina az egyetlen kiút.

Vonatkoztassunk el a kifejezés módtól ismerem ezt az oldalt, ahogy a jó magyar mentalitást is. Aki ellene megy a rendszernek és nem áll be segget nyalni, azt eltüntetik, lásd pl itteni válaszok. Aki nem fogadja el a melegeket eme szent oldalon, és ki meri mondani, hogy maradjanak a négy fal között és ott reszeljék egymást, akkor valahogy előkerülnek az oldal rejtett zugaiból a méltán művelt, agyoniskolázott liberális emberkék, akik szerint mindent el kell fogadni, még lásd az oltást is. Csak ezek az emberek azok, akiknek, ha azt mondja Viktor bácsi vagy Peti bácsi, vagy bármelyik 133 legbátrabb magyar, hogy ugorjanak a kútba, még bele is ugranak. Ezek meg bent röhögnek a parlamentben. És ahelyett, hogy valami ésszerű döntést hoznának, ahelyett felteszik a kezüket, felelős ember módjára. Ehhez külön gratulálni tudok. Csak ne feledjük el, hogy nem a viktor barátotok találta ki a fiatalok adómentességét, hanem a jobbik, ahogy a benzinár befagyasztását is. És hogy utóbbira miért volt szükség? Pofonegyszerű. Aki rugalmas beosztásban dolgozik, annak sajnos autóval kell bejutnia. Mit tesz a munkahely? Ad 15Ftot kilométerenként. Köszönöm szépen. Zseniális, hogy a maradék 20 ezer forinttal nekem kell szívességet tennem a munkahelyem felé, hogy bejárjak dolgozni. Amikor azt mondtam drága a benzin és letenném a kocsit, megkértem a felettesemet, hogy a hr osztállyal karöltve keresse meg a volán társaságot, mert ugye nem kötelező autóval járni. Én rugalmas is vagyok effelé az irányba. Tudjátok mi volt a válasz? Nincs több benzin pénz, oldd meg, ahogy akarod! Nevetségesen egyszerű dolgot kértem, ráadásként a munkarendemet is megváltoztatták 8:20ra. Így esélyem sincs az éppen szakos buszt elérni, hanem mehetek 30 percet helyközi buszmegállóba vagy vasútállomásra gyalog. Így az a megoldás született a felháborodásom kapcsán, hogy mivel rugalmas beosztásba járok, maradjak bent tovább. Azaz egy nap a megszokott 8 óra helyett dolgozzak 9 óra 40 percet, hogy a többi nap leléphessek normál 8 óra munkavégzéssel.

2021. nov. 13. 20:50
 22/23 anonim ***** válasza:

#22: "...a kis vélt "igazságodat" nem felelt meg ezek szerint a civilizált véleménynyilvánítási formának és törölni kellett :-)"

Mert te pontosan tudod, hogy mi az igazság... ...ha, HA, ha...

"(megsúgom rohadtul senkit nem érdekelt)"

Mert te pontosan tudod, hogy senkit sem érdekelt... ...ha, HA, ha...

Te még annál is szűkebb vagy agyilag, mint elsőre gondoltam, de látszólag téged ez nem zavar, viszont a többieket baromira! :-)

2021. nov. 13. 22:41
 23/23 A kérdező kommentje:
ne beszélj mások nevében csökött ;)
2021. nov. 13. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!