Örültök, hogy a karácsonyi vásárba Budapesten csak oltási igazolványosok mehetnek majd be?
Figyelt kérdés
Én nagyon jó ötletnek tartom, azért van a kártyánk, hogy használjuk is valamire...2021. nov. 11. 22:05
11/23 anonim válasza:
3-as, T sejtes immunitásom van. Előbb meg fogsz krepálni, mint én:DDD
12/23 anonim válasza:
Ja, szuri nélkül (11-es voltam).
13/23 anonim válasza:
De a kérdésre válaszolva, kb. 8 éve nem járok a karácsonyi vásárra, előtte minden évben, de már nem fog meg.
14/23 anonim válasza:
Legalább nem lesz ott a sok cigány
15/23 anonim válasza:
Örülök, mert így lehet, hogy valamivel kissebb lesz majd a tömeg. Egyébként nem érdekel, mert be vagyok oltva, pont azért, hogy mehessek mindenhova, ahova szeretnék.
16/23 A kérdező kommentje:
Szerintem akik beoltatták magukat azok sokkal kulturáltabbak is, a mozikban is amíg kérték az igazolványt addig tök normális emberek jöttek huzamosan és miután jöhetett boldog boldogtalan....visszatért az a csürhés, óbégatós, viselkedni nem tudó réteg is... nem mondom természetesen azt, hogy minden oltatlan ilyen, hiszen sokan vm betegségük miatt nem tudnak/akarnak oltatni , nem rájuk gondoltam.
2021. nov. 13. 00:26
17/23 anonim válasza:
18-as: 16-os vagyok, tisztában vagyok vele, de leszarom a vírust, nem félek tőle. Le is írtam, hogy azért oltattam be magamat, hogy mehessek, ahova akrok...
18/23 anonim válasza:
Mert hülye voltál azért oltattad be magad. Ha neked ennyit ér a szabadságod, hogy egy tűtől függjön, szánalmas vagy.
19/23 A kérdező kommentje:
még egy fólia sisakos :D
2021. nov. 13. 11:05
20/23 anonim válasza:
A kártyát amúgy is rendkívül sok dologra lehet használni. Például jégkaparásra is kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!