Lehet annak valami következménye, hogy a bankomnál a 7 éve lejárt személyi igazolványom szerepel a rendszerben?
Sajnos amikor elkészült az új, akkor valahogy kiment "az igen okos" fejemből, hogy a bankban egyeztetni kellene... Az évek meg elteltek.
Aztán volt 2019-ben ilyen adategyeztetési törvény, de semmilyen levelet nem kaptam, ennek ellenére bementem, mondom átnézetem az adataimat, de a recepción elküldött a nő, hogyha nem kaptam levelet nincs teendőm és elköszönt...
Tegnapi nap akartam a bank mobilalkalmazásában regisztrálni magamat, de észrevettem az app-ban, hogy a régi személyi számom szerepel náluk, ezért nem is kötöttem meg a szerződést így.
Amint lesz időm, bemegyek és odaadom nekik az új személyimet, hogy írják át. Szerintetek mit fognak szólni, hogy ennyi idő után intézem csak el?
Nem számít.
Ha valamit intézned kell a bankban amihez személyi szükséges, akkor majd ők elkérik is frissítik az adatokat, neked nem kell vele foglalkozni.
Nálam 3 éves lejárt személyi volt a rendszerben, és egy szó nélkül frissítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!