Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csökkent nálatok az advent, a...

Csökkent nálatok az advent, a Mikulás-nap illetve a karácsony varázsa, mikor megtudtátok, hogy nem létezik a mesebeli repülő rénszarvasszánon közlekedő Mikulás, illetve nem a Jézuska hozza az ajándékot?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok akkor?

2021. nov. 8. 18:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

én úgy tudtam a Miklulás csak a lányokhoz jön meg , de lehet hogy időközben más lett a tananyag.

A jézuska meg akkor amikor a feleségem monja hogy Jééézusom ez nagyon ott volt.

2021. nov. 11. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Nálunk nem a Jézuska hozta az ajándékokat, hanem az angyalok. Mi Jézus Krisztus születését ünnepeljük karácsonykor, ahogy ezt gyerekkoromban is.

Mikulás meg létezett, Szent Miklós püspök a neve. Ha nem is ő teszi bele a cipőbe az édességet, de rá emlékezve tesszük ezt, ahogy ezt ő is tette. Nem okozott ez a felfedezés semmi megrázkódtatást nekem.

2021. nov. 12. 13:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Elég sokáig, 10 éves koromig hittem benne. A közös karácsonyozás varázsának a nagypapám halála vetett véget (17 éves voltam, amikor utoljára velünk volt), nálunk ő volt a főszervező, és szent este még erőteljesebben érzem, hogy mennyire hiányzik.
2021. nov. 21. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!