Nagymamának milyen konyvet vegyek?
Figyelt kérdés
Párom nagymamája nagyon szeret olvasni. Szereti az egyszerűbb történeteket, de nem tudok választani a sok közül.2021. nov. 8. 15:34
1/9 anonim válasza:
Azért egyszerűbb történet és egyszerűbb történet között is van különbség, mert nem mindegy, hogy Fekete István, vagy Stephen King :) Mondjuk előbbinek nagyon jó, családbarát novellás kötetei is vannak.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen ilyesmi csaladbaratra gondoltam, elnezest:)
2021. nov. 8. 15:44
3/9 anonim válasza:
Tudok egy jót, amit biztos imádna, csak az a baj, hogy trilógia: Leányrablás Budapesten.
4/9 anonim válasza:
Én nagymamám pl. nagyon szereti Fábián Janka könyveit. Egy próbát megérne.
6/9 anonim válasza:
Palotás Petra: Igazgyöngyök
Palotás Petra: Lélekszirmok
Mindkettőben szívmelengető novellák vannak, idős nagyimnak tetszett nagyon.
7/9 anonim válasza:
fábián jankát az én mamám is nagyon szereti, a nagy bandó andrás könyveit is szereti, most szülinapra a kadarkai endrének kijött egy könyve a podcastjai anyagával, azt kapta
8/9 anonim válasza:
Jó lenne puhatolózni, hogy milyen könyvei vannak, nehogy olyat vegyél,ami már megvan.
Esetleg könyvutalvány is megoldás lehet, azon azt a könyvet veszi meg,amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!