Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nagymamának karácsonyra mit...

Nagymamának karácsonyra mit vesztek?

Figyelt kérdés
Ez milyen lenne, ha a baba fotóival teleraknám? [link]
2013. dec. 9. 14:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi 2014-es fali naptárt készíttettünk a nagyszülőknek, a kislányunk fényképeivel. 12 fénykép + borítókép, nagyon szép lett.

Az általad linkelt fotóalbum is szép ajándék szerintem.

2013. dec. 9. 14:41
 2/11 anonim válasza:

Én ilyet rendeltem: [link]

Vasalható textilfilccel fogják kiszínezni a gyerekek.

Mindkét nagymama szereti az ilyen vászontáskákat és büszkén hordják a gyerekek által készített dolgokat, szóval remélem örülni fognak neki :)

2013. dec. 9. 14:41
 3/11 anonim válasza:

Ja, az is nagyon jó, amit linkeltél.

1x mi is rendeltünk fotós naptárt, annak is nagyon örültek a nagyik.

2013. dec. 9. 14:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Még annyit, hogy az én lányom 1 éves múlt. Ha nagyobbacska lesz, saját kezűleg fogunk készíteni valamit ajándékba, az olyan személyes és biztosan nagyon örülnek neki a nagyszülők. Annyi kreatív ajándékötlet van, és olyan szép (és hasznos) dolgokat lehet készíteni egy kis fantáziával.

2013. dec. 9. 14:45
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi eddig, zöld kéz ment! :)
2013. dec. 9. 14:48
 6/11 anonim ***** válasza:

készíts ajándékot saját kezűleg! Sokkal szívhez szólóbb és pénztárca kímélőbb. Tippeket itt találsz.: [link]

[link]

2013. dec. 9. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:
meg a fotóalbum is nagyszerű ötlet.:)
2013. dec. 9. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:

én eddig a legtöbb évben kézzel készített ajándékot adtam, de igazából nem kezdett velük semmit... volt, hogy egyszer egy teatartódobozt csináltam, azóta nem is láttam...szerintem valahol a szekrény mélyén lehet. Tavaly valamikor egy papír zsebkendőtartót adtam neki, amit szintét én díszítettem. Hát...nem volt elájulva. volt, hogy koszorút csináltam neki. most tudta meg, hogy az nem adventi. idén pedig szinte nem akarta elfogadni tőlem az adventi koszorút. mondtam neki, hogy csinálok neki egy szépet, erre ő azt mondja, majd vesz...

de amiket vettem ajándékok, azokkal is így 'viselkedik'. pl. egyszer ajándékba kapott tőlem két gyertyát, és meg se gyújtotta őket. receptkönyvet is kapott, de nem süt belőle soha semmit...

idén pedig inkább veszek neki csokit, meg vettem egy fürdőszettet, amiben van testápoló meg szappan. hátha kibontja:DD

2013. dec. 9. 20:15
 9/11 anonim ***** válasza:
#8-as vagyok, 14/L
2013. dec. 9. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor gyerekek voltunk és saját készitésü cuccokat adtunk, kis idö elteltével mindig -eltüntek- azok, porfogonak tartotta öket. :D Most kerekperec megmondja mit szeretne,- jo minöségü, finom arckrémet, minöségi kávét, finom öblitöt, finom mososzert, csillogos bluzt, olyan illatos bizbaszokat, amiket hirdetnek a tévében :D olyannak örül, amire ö sajnálja kiadni a pénzt.
2013. dec. 10. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!