Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek karácsonyra barátom...

Mit vegyek karácsonyra barátom szüleinek? 16/l

Figyelt kérdés
Jóban vagyok velük de nem szoktunk személyes témákról beszélgetni, csak ilyen általános dolgokról. Másfél éve vagyunk együtt, de ötletem sincs mit vigyek. Egy ajándékot szeretnék kettőjüknek. 16/l

2021. nov. 6. 16:22
 1/8 anonim válasza:
100%

Nálunk ez mindig úgy működött, hogy mindenki a saját szüleinek vett ajándékot és közösen adtuk oda.

Amúgy kérdezd meg a barátod ha annyira akarsz venni valamit. 🤷‍♀️

2021. nov. 6. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Közösen vegyetek a barátoddal.
2021. nov. 6. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Különlegesebb kávé, tea csomag?
2021. nov. 6. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Semmit nem vennék.
2021. nov. 6. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem közösen vegyétek meg
2021. nov. 6. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem a nő szokott "udvarolni" a férfi szüleinek. (Lehet, hogy kissé hibásan fejeztem ki magam, de gondolom érthető.)

Én is arra biztatnálak, hogy KÖZÖSEN vegyétek meg. Szerintem az már "illik".

2021. nov. 6. 22:34
 7/8 Derjaderja ***** válasza:

Esetleg valami szèp keràmiát. Ha pl kínálótál, arra tehetsz házilag sült mézeskalácsot.

Vagy csinálhatsz egyszerű édességet pl valamilyen csokiba mártott mandula v ilyesmi és beteheted egy szèp üvegbe amire festhetsz vmi karácsonyi ágat v ilyesmi.

Még vmi szép könyvet tudok elképzelni pl az év magyar természetfotói, ha ilyesmit szeretnek.

2021. nov. 7. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, hogy a barátoddal közösen vegyetek ajándékot. Esetleg vihetsz nekik házi sütit.

Első évben mondjuk azt hiszem, mi is külön ajándékoztuk meg egymás szüleit, de az ajándékot akkor is közösen vettük meg.

2021. nov. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!