Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek karácsonyra a...

Mit vegyek karácsonyra a barátom szüleinek?

Figyelt kérdés
Szeptember óta ismerem őket. A barátom 21 éves, én 15 vagyok. 25-én megyek hozzájuk, és tudom hogy a szülei szánnak nekem valamit. Anyukájának porcelán angyalkára gondoltam, de nevelőapukájának nemtudom. Ajándékozhatnék bort, de az ízlések és pofonok. Én nem értek a borokhoz és nincs olyan ismerősöm se aki igazán értene. Ötlet?

2013. dec. 16. 07:04
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Semmi extrára ne gondolj! A porcelán angyalka jó ötlet, vagy egyéb csecsebecsék pl. párologtató, vagy egy különlegesebb karácsonyfadísz, egy divatos sál, egy jó könyv. A férfiak mindig nehezebb esetek ilyen szempontból, de a bor is jó választás. Teljesen mindegy h szereti-e vagy sem, a szándék a lényeg, hogy figyelmes és udvarias vagy velük szemben. Talán annyi, hogy próbálj valami közepes minőségű bort v. egyéb szeszes italt választani,(a nagyon drága is túlzás lehet) ne gagyit, de gondolom egyébként is így akartad :) Itt csak akkor bukhatsz, ha a kedves papa absztinens :)

Ha dohányzik akkor azzal kapcsolatos holmikat vásárolhatsz, vagy egy szép röviditalos pohárkészlet is szóba jöhet, esetleg neki is könyv. A barátod biztosan segít, hogy mit szeretnek, milyen az ízlésük.

Egy szép és kreatív csomagolás is sokat számít!

Kellemes ünnepeket!

2013. dec. 16. 08:27
 2/3 anonim válasza:

Szerintem a Tokaji bor jó választás, szárazat vagy félédeset.

Esetleg egri bikavért. A férfiak az édes borokat általában nem szeretik, ezért vagy száraz, vagy félédeset válassz.

2013. dec. 16. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még? :D
2020. dec. 14. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!