Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mikor kezditek a karácsonyi...

Mikor kezditek a karácsonyi dekorálàst a házban?

Figyelt kérdés

Én már legszívesebben már holnap kezdeném. Láttam ma egy két influenszernel (magyarok), hogy már a karácsonyfa is áll.

A fát nem szoktam szenteste díszíteni, mert 2 nappal később már nincs karácsony. Idén azonnal, ahogy fát lehet venni szeretnék díszíteni.

Van még ilyen megszállott, mint én?

2021. nov. 3. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Van még ilyen megszállott, mint én?"

Szerintem én is nagyon megszállott vagyok a karácsonnyal kapcsolatban! Konrétan egész évben ezt várom. A novembert pedig mindennél jobban utálom, mert még csomó idő van Adventig😑😑. Viszont az én tapasztalataim alapján ha eljön a december, az egész világ mintha más lenne! Minden házon díszkivilágítás, az utcákon fenyőárusok, lehet érzékelni, hogy ez nem egy szokványos idő. Fogalmam sincs miért, talán valami gyerekkori szép emlék miatt, de ha meghallok egy karácsonyi dalt, mindig arra gondolok, hogy sötétben a fa körül állunk és csillagszórózunk. Ez valami egészen furcsa és megmagyarázhatatlanul jó érzést ad.

Persze ezek csak az én gondolataim, vannak akik kifejezetten utálják a karácsonyt. (Én ezt el sem tudom képzelni!!)

Szóval persze, hogy díszítenék már most! De inkább várjuk ki a decembert, a korai készülődés sem jó. Amúgy pontosan 20 nap és Advent. Az már nem olyan sok:)

Boldog Karácsonyt előre is!!

2021. nov. 7. 09:13
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Aki nem győzi várni és elszomorodik, hogy milyen sok idő annak elárulom, hogy Fiola Attila 136 napja rúgta azt a bizonyos gólt a franciáknak az Európa bajnokságon, pedig olyan mintha tegnap történt volna. (már annak aki néz focit)

Ehhez képest karácsonyig hány nap is van hátra?

2021. nov. 7. 09:34
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 te jó ég!! 136 napja volt?? Nagyon durva. Valóban olyan, mintha tegnap újjongtunk volna a téren. Istenem de jó volt! Aki átérezte azt, az sosem feledi😄🇭🇺💪
2021. nov. 8. 17:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!