Mikor kezditek a karácsonyi dekorálàst a házban?
Én már legszívesebben már holnap kezdeném. Láttam ma egy két influenszernel (magyarok), hogy már a karácsonyfa is áll.
A fát nem szoktam szenteste díszíteni, mert 2 nappal később már nincs karácsony. Idén azonnal, ahogy fát lehet venni szeretnék díszíteni.
Van még ilyen megszállott, mint én?
Mi a jövő héten el is kezdünk dekorálni. A fát nem állítjuk fel, de csak azért, mert az egyrészt nálunk kifejezetten szentesti hagyomány, hogy akkor díszítjük, másrészt macskánk van (ezt szerintem nem kell magyarázni) 🐈
Ha te is most szeretnél, rajta. Mindenki akkor csinálja, amikor neki jól esik, van, aki fát sem állít vagy még szilveszter előtt leszedi, más meg egész évben ezt az időszakot várja a legjobban. Egyébként a Kikben pl már szeptember elején láttam díszeket, az Auchan 2 hete már berendezett egy komplett részleget, hozzájuk képest te nem is sietsz annyira :)
Szomszédom már hétvégén elfogja kezdeni.
De nem azért mert ilyen nagy lázban van, hanem mert mire felrakja azt a bazi nagy égősort a tetőre karácsony lesz :D Aztán még bele kell kalkulálni azt is, hogy esetleg leesik a tetőről közben, mint tavaly és akkor fel kell épülni.
Mi nem szoktunk, csak advent hétvégéjén.
Decemberben szoktam, mikulás körül.
A fa nálunk is szentestei. Khm, nálam. Mást az se érdekel áll-e csak sütit süssek.
Az egész éves nem is rossz megoldás. :D
Egyszer én is fent hagytam márciusig.
Fáradt voltam suli miatt, mást meg nem érdekelt, szóval ottmaradt. :D
Advent első vasárnapjára már kirakok néhány díszt bent a házban, meg ugye a koszorút. Utána minden héten egyre többet.
Mikulásra már jobban fel van díszítve a ház, utána következő hétvégén pedig a kültéri fényeket és díszeket teszem fel.
A fát 23-án este díszítjük a férjemmel, amikor a gyerekek már elaludtak.
De az biztos, hogy már nagyon várom. Néha túlzásba is esek a dekorálással, de amióta gyerekeink vannak, még jobban várom minden évben és ők is nagyon élvezik a szép díszítéseket.
Én semmikor.
December elején kirakok 1-2 télies díszt, azon kívül nem dekorálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!