Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kinek mit veszel karácsonyra?

Kinek mit veszel karácsonyra?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 18:35
 1/5 A kérdező kommentje:

Én meg nem igazán tudom, igazából csak mpst kezdtem rajta gondolkodni, de folyamatosan gyűjtöm az ötleteket.

Anya- veszek egy fehér bögrét és valami mintát rajzolok rá, emellé még keresek neki valami finomabb vsokit, és esetleg egy apró ékszert

Apa- övet kért, emellé még szintén szeretnék valamit, és esetleg csoki

Bátyám- mint ahogy az minden évben van, nem tudom

Öcsém- még neki sem tudok semmit

2021. nov. 1. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már megvan a terv :D a héten szeretnék beszerezni mindent :)

5 tagú család vagyunk, anyum, apum, két bátyám.

Anyum idén tefal serpenyő, és lábos szettet kap :) Ezt szeretett volna, be is tudtuk szerezni, már megérkezett, csak érte kell menni.

Apám régóta történeteket ír facebookra, ezt akarom könyvként kiadni.

Egyik bátyám nagyon Whiskys, ő Suntory Hibiki whiskyt kap, ami egy tiszta, minőségi, jóféle whisky :)

Másik bátyám már külön költözött, most terveznek komolyan bútorokat venni, ő utalványt kért ikeába, tehát ezt kap.

Mellette likőröket készítek karácsonyra, hogy mindenki tudjon egy kis érdekeset is iszogatni :) remélem tetszeni fog nekik :)

2021. nov. 1. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Kutyamnak biztos fogok venni valami finomat :)
2021. nov. 2. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőmmel szoktunk ajándékozni egymásnak, kap tőlem egy animés pólót, egy animés figurát meg egy meglepetés anime boxot.

Szüleimnek egyelőre fogalmam sincs, valami saját készítésűt szeretnék, de semmi ötletem.

2021. nov. 4. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak a szokásos: bor, csoki, tea, kávé. A családunkban mindenki felnőtt, szóval enni/innivalón kívül nem érdemes másfajta ajándékot venni, mert úgyis mindenkinek megvan már mindene, a kaja viszont biztos el fog fogyni.
2021. nov. 5. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!