12 éves fiadnak mit veszel Karácsonyra? Semmi ötletem nincs.
Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 19:50
1/10 anonim válasza:
Csináljatok karácsonyi kivansaglistat, kidiszitve, szinezve, mi ezt imadtuk elkészíteni, irkalni ra, igy anyaek mindig tudtak mi kell.
2/10 anonim válasza:
Amit ő kért. RAM-ot a gépébe.
Ezen kívül meglepi mikrofonos fülhallgató, és borítékba egy 10es.
12 évesnek már nem vennék játékot....
3/10 anonim válasza:
Öcsèmnek ès a keresztfiamnak is mindig legót vettem.
4/10 A kérdező kommentje:
Játékot már én sem, ezért vagyok bajban...
2020. dec. 8. 20:02
6/10 anonim válasza:
Azért sokat nem beszélgethettek az év többi szakaszában, ha fogalmad sincs miket szeretne a gyereked. Általában több mindenre vágynak, így lehet választani az ajándékozáshoz.
7/10 anonim válasza:
A karacsonyi kivansaglista tenyleg jo otlet! Hasznos is, mert megtudod, mit szeretne, es neki is jo kitolteni. En amikor csinaltam ezeket irtam ra:
Nev:
Amit szeretnek:
Amire szuksegem van:
Kedvenc...
Szinem:
Edessegem:
Es meg a "kedvenc" reszhez irtam mas dolgokat, pl kedvenc bolt, stb, es a lapot amire irtam kidiszitettem karacsonyira.
8/10 anonim válasza:
Nem kötekedésképp, de nem értem az ilyen kérdéseket. Honnan tudjuk, ehhez legalább egy kicsit ismerni kéne a gyereket, hogy mi érdekli. Hiába mondja valaki, hogy ezt meg azt vesz a gyerekének, ha a tiédet full más érdekli.
9/10 anonim válasza:
elektromos roller ... most az a meno
10/10 anonim válasza:
8-as! Nem kell ismerni, ha sokan leírják, hogy mit vesznek, akkor a kérdező találhat köztük olyat, amit jó ötletnek tart.
Pl. bicikli, sporteszköz, óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!