Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit gondolsz arról, hogy több...

Mit gondolsz arról, hogy több üzletben már elkezdték kipakolni az adventi, karácsonyi, mikulásos cuccokat?

Figyelt kérdés

2021. okt. 4. 18:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
34%
Én teljesen kultúrált vagyok. Hidd el, nem véletlen használtam pont ezt a szót. 😅
2021. okt. 6. 20:15
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Pedig semmi sértőt nem írtam, amiért azt kelett válaszolnod. 🤷‍♀️
2021. okt. 6. 20:24
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Már megint egy olyan kérdés, ahol mindenkit lepontoznak, 16-os voltam. :( Októberben legyen október, ne karácsony!
2021. okt. 6. 20:55
 24/28 anonim ***** válasza:
32%

Aki az őszi dekorációt hiányolja, az pontosan mit is hiányol? Azért kérdem, mert soha életemben nem dekoráltunk őszre. Mivel kellene? Falevelekkel? Gesztenyével, makkal? Ezek mind ott hevernek a természetben, biztos nem adnék értük egy vasat sem.

A Halloween ok, azzal tele is vannak a boltok, de hiába tartják egyre többen, még mindig nincs hagyománya. Azon kívül mi van őszi ünnep? A halottak napja. Dögivel van mindenhol mécses, ilyen-olyan temetői virág. Engem inkább ez szokott elkedvetleníteni. Alig várom, hogy vége legyen és lapozzunk a karácsonyra.

2021. okt. 7. 03:33
 25/28 jonyka válasza:
100%
Ez is azt bizonyítja, hogy ezek az ünnepek napjainkban már főként a kereskedelemről és a hatalmas költekezésekről szólnak.
2021. okt. 7. 10:34
 26/28 anonim ***** válasza:
23%
Csodálom, hogy csak most jutottak el idáig! Tavaly már augusztusban kint voltak a mikulások a boltok polcain, és rinyáltak a hozzád hasonlók a gyakorin, hogy ez milyen koreai. El sem hiszem, hogy idén októberig kellett erre várni!
2021. okt. 10. 13:26
 27/28 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos minden évben ez van.

Én szeretek dekorálni és szoktam is.

Engem az bosszant, hogy most már pl. semmi őszi díszt nem lehet venni, pedig most van szezonja.

December (jó esetben) elején meg már kint vannak a pillangók a hóemberek helyett... Ezt utálom. Mindennek meg van a szezonja, nem értem miért kell ekkora szélsőség. Nekem lehangoló. Mondom ezt úgy, hogy már augusztusban nézem a naptárat mikor jön a téli időszak.

2021. okt. 10. 20:36
 28/28 anonim ***** válasza:
52%
Már kirakhatnák a húsvéti tojásokat is
2021. okt. 13. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!