Ti elkezdtétek már díszíteni a házaitokat/lakásaitokat?
Hétvégére tervezem igen.
De semmi fényfűzér vagy hasonló csak apróbb díszeket rakok ki.
Nem, még csak egy színes fényfüzér vcan a szobámban 1-2 hete, de az fényfüzér, használhatnám nyár közepén is, szeretem. Bár télen szoktam, feldobja a sötét estéket.
Hétvégén most már bizonyára csinálunk valamit, szerintem ez lépcsőkorlát-girlandokban és egy másik, pazarabb fényfüzérben merül ki egyelőre. Plusz sütni kéne adventi nemkoszorút mézeskalácsból... A totális dísz (asztaldísz, fenyő) majd karácsony előtt egypár nappal jön és januárig kint is marad.
Még nem.
Én csak december közepén szoktam ezzel foglalkozni, de akkor is csak apránként. A kültéri fényeket egy délelőtt alatt szoktam feltenni a korlátokra, meg a féltető köré szoktam tenni. Az ablakba is szoktam tenni világító díszt mert jól bevilágítja a szobát, amolyan hangulatos.
A többi egyéb apró díszeket meg menet közben szoktam feltenni ahogyan eszembe jut mi hogyan legyen.
23-án szoktuk a fát díszíteni mert 24-én erre már nincs időnk.
Akkor már minden díszítést azzal együtt leszoktunk zavarni. Volt már olyan is amikor a házat 23-án díszítettünk fel, mert akkor volt rá időnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!