Miért van, hogy sokaknál még áll a karácsonyfa?
Persze, véletlen sem veled van a gond, aki idegen emberek lakásába bámul be, majd a hátuk mögött kérdezget róluk burkoltan lenéző hangvitelben...
Ha ennyire érdekelt, miért nem csengettél be hozzájuk és kérdezted meg? Azt egyébként is csak ők tudhatják, hogy náluk konkrétan miért áll még.
23#
Ne jussunk, már egy karácsonyfa leszedésből oda, hogy szerencsétlen gyerek, nem tanulhat, amit akar... XD
Szüleim hagyomány tisztelőek, én nem vagyok. Ahogy nekem meg van a jogom, ahhoz, amit én szeretnék, a hagyománytisztelőknek meg van a joguk, hagyománytisztelőnek lenni. A gyermekeknek nem kell akarat gyengének lenni, hanem ki kell állniuk a döntéseik és céljaik mellett, akkor is, ha egy anyunak vagy apunak nem tetszik. (teljesen mindegy, hogy hagyomány, vagy csak erőszakosság miatt akarják azt, amit) Igen, rám is haragudtak egy ideig, de végül belátták, hogy akármit tesznek, én azt csinálok az életemmel, amit akarok. Szóval az általad említett szituációkban, nem csak a hagyománytisztelő szülők a hibásak, de a gyermek is, aki hagyja, hogy más irányítsa az életét. Mindig kettőn áll a vásár.
#29: Nem, a karácsony nem Jéziről szól.
De megnyugodhatsz kérdező, ma leszedtem a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!